Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tylko na sekundke dzis..mam gooore prasowania, wiec wybaczcie ze nie pochwale kazdego dzidzia z osobna. Sa cuuuuudowne! Najpiekniejsze na swiecie!!! :-)
Zuzia-jakie urocze zabki i cudowny z niej prosiaczek Paulinka- czy ona juz sama siedzi? Swietnie wyglada przy klawiaturze pisze z mama do cioteczek Sara- jaka pływaczka wow, my wybieramy sie za trzy tyg tzn jak osiagniemy 6miesiecy:-) Martynka-piekne oczeta sliczna dziewczynka Maja- to niezly basen ma i jak pieknie sie bawi zgadzam sie plywaczka z niej tez rośnie:-) Olenka- slicznota a z braciszkiem slicznie wygladaja Lilci- no wloski pierwsza klasa
Niedługo trzeba będzie zrobić galerię tylko listopadowych bobasów i zapisywać na receptę na zły nastrój
Ja na Paulinkę napatrzeć się nie mogę. Lilka to wygląda jak przedszkolak. Zuzia też duża panna. Sara i Maja to małe Otylki ;-), tylko patrzeć jak zaczną medale zdobywać, a Ola jest przerozkoszna, a braciszek jak o nią dba. A chłopaki, oj Martynka żałuje, że się w tym roku do Krakowa nie pojedzie :-(
jejciuuuu Lilek jest boski- moj maz nie mógł uwierzyc ze Lila jast w wieku Sary (młodsza)- ze wyglada jak roczne dizecko- to przez te włosy...:-) boskie
a Paula to mała słodzutk adiablica- jest przeurocza- usmiech ma powalajacy- i te zabki- fiufiu;-)