Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Majunia chyba się gdzieś zapatrzyła sama słodycz - i widzę sliczny kojec-mata DorissŁ - zadowolona jesteś? bo ja tez się nad tym zastanawiałam do kommpletu z okryciem, ale w końcu zdecydowałam się na tradycyjną matę
ja taką matę dostałam od kuzyna. Fajna jest ale mała jeszcze nie reaguje i nie zwraca uwagi na te wszystkie Misie. Ta mata nadaje sie tak na pierwsze miesiace bo ma za mało bajerów grajacych, ruszajacych sie itd. Wiem ze mała na chrzciny dostanie taka bardziej kolorową która w przyszlosci mozna przerobic na tunel.
Ewuśka ale fajna trójeczka, Rutkosia, ale Roszek ma fryzurkę! Zazdroszczę! Claudika, Doris, Ligotka śliczne maleństwa. Viki, ale mała już urosła! no i zdjecie macierzyństwo, uwielbiam takie zdjęcia i dlatego już mam podobne :-).