reklama

Fotki naszych maluszków

No to Rutkosiu wklejam buzke Paulinki niech Roszek obczai czy sie mu panna podoba :P
A tak wogole to zdjecie cykniete jak mala wyciagnela sobie smoczka i nieudolnie probowala wlozyc go spowrotem ;)

Załączniki

• DSC_0006.jpg
    DSC_0006.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
reklama
sunshine - dzięki ,nawzajem - sexy mama ..jak to fajnie brzmi :)
ligotka
- pięknie w tym słoneczku
rachel- słodka minka
lizzy- śliczności
margoz - super wesołe rodzeństwo

acha i pytanko, jak nosicie maleństwa ? ja na takiej podłużnej poduszeczce, a właściwie to jest rożek poskładany i w poszewce z poduszki żeby jej było wygodniej niż na kościstych rekach .

Załączniki

• IMG_1h797.jpg
    IMG_1h797.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_17g6h2.jpg
    IMG_17g6h2.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 74
nixie u nas rozek i wszelkie takie poszly w odstawke w pierwszym tygodniu zycia, nawet teraz jak ja kocem przykryje i sie zaplata nogami - bo tak wierzga to jest wrzask...
margoz bo ona pracowala nad tym jak tego smoka spowrotem wsadzic :D

nixie ja od początku w niczym dziecka nie nosiłam - po prostu na rękach - czujemy wtedy oboje wzajemną bliskość :) w nocy zeby sie nie odkrywał to teraz śpi w takim śpiworku na ramiączkach zamiast kołderki ale jak go biore z łóżeczka to zawsze go wyciągam :)

Jejku, jakie te Dzieciaczki slodkie sa!!
Śliczności :-)

A tu zdjecie jak podnosze glowke! A tak narzekalam ze nie potrafi... Jak znow bede cos narzekac, to internetowo kopnijcie mnie w zadek!

k4.jpg

no ja tez nie nosiłam duzo w rożku, prawie wcale bo dziecko w tym takie skrepowane ale poskładałam ten rożek w prostokąt i włożyłam do poszewki z podłużnej poduszki i na tym nosze bo mam wrażenie ze dużo wygodniej ma , ale ja i tak nie nosze dużo bo ona raczej spokojna jest i tylko wieczorami sie zdarza ze poboli ja brzuszek. Przy Dorianku robiłam tak samo.Co do bliskości to ma chyba dosyć bo ja z nią śpię:-D
Moja coraz częściej sie wykopuje spod kocyka wiec tez myślę żeby do śpiworka dawać bo mam całkiem fajny.
Mysia- pięknie podnosi główkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry