reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

sasanka ale bąbelek słodki maleńki:tak:

madzik he he jaki zachwyt na buzi w tej huśtawce:tak:

nadia słoneczko słodkie:tak:

mruczka pięknota:tak: i jaka błogość po kąpieli:tak:

oczekiwanie leży jak książe:-)

iwusia ale elegancik:tak:

Kochane te nasze dzieciaczki.

reklama
A to Nadinka ze starszą siostrzyczką na spacerku i w domku :tak:

Załączniki

• 000_0022.jpg
    000_0022.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 109
  • 000_0014.jpg
    000_0014.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 110
Boziu dziewczyny, ale słodkie są Wasze dzieciaczki, no i najwspanialsze, że takie różne, jedne łyse inne kudłate :-D, jedne chudzinki inne pączusie, super, ale za to śpiące wszystkie rozczulaj :zawstydzona/y:.

Madzik muszę dodać, że twoja córcia to skóra zdarta z mamusi, aż niewiarygodne :szok:.

Sasanka Julcia już duża dziewczynka -a jak grzecznie w wózku leży :)
Jedyneczka Nadinka ślicznotka-jakie ma ustka wykrojone pięknie :)

A moja rzeczywiscie do mnie podobna-chociaz czasami tez trochę do M widzę w niej podobieństwa :))

tiffi to zadna stylizacja, bo to zadna bransoletka, tylko opaska z imieniem, jaka nakladaja w szpitalu kazdemu bobaskowi po urodzeniu ;-)

madzik, ale Julka juz duza:-)a jaka sliczna:-)
ha ha ha a wygląda jak koraliki
jedyneczka pannica ta twoja Emi
sasanka rośnie córunia rośnie
tmadzik rozumiem, że to reklama fotografii

tmadzik - bardzo fajne zdjecia i maluszek slodki moja sesje bedzie miala za 3-4 tygodnie. Kolega meza sie zaoferowal gratis juz sie nie moge doczekac tych pieknych zdjec :)

Dziękuję :) Z tą sesją nie czekałabym tak długo bo jeśli mają to być takie zdjęcia na śpiąco może być problem z usypianiem dzieciaczki są wtedy bardzo ciekawe świata i nie tak łatwo chcą iść spać :) W USA od groma jest takich zdjęć w Polsce są mało popularne, a szkoda bo to fajna pamiątka. Żałuję, że córa takich nie ma :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry