Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja Ninka... za późno zrobiłam fotę, bo już opadała z sił Jutro pstryknę jak jeszcze będzie miała powera :-) Anetko - Michałek jest cudowny, nareszcie doczekałam się foteczki
Ewcik - moja dopiero jak ją położyłam na czymś twardym (podłoga,wózek) podniosła głowę, w łóżeczku i na miękkim nie podnosi bo nie ma tyle siły i ręce jej się rozjeżdżają na boki. Kładę albo na macie bo jest taka niby gumowa, albo na panelach żeby się zaparła.
aneta słodziaczek z Michałka i jak się elegancko prosto trzyma
ewcik moja też raz się tak pieknie podniosła bo jak ja układałam same się tak rączki właśnie blisko siebie ułozyły a innym razem tak się rozjeżdżają a ja sie boje na siłę ich podkładać z przodu
Dobrze ,że mamy jeszcze jeden większy do 18 kg bo moja uwielbia te leżaczki )Mysza moja to juz klops jest 6300 waży ,daj zdjęcie Ninki w leżaczku )A jak łądnie już głowke podnosi-brawoo!!