reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

podkówka rządzi :-)
U nas to samo. Jest jeden rodzaj płaczu u malutkiej, który mnie rozczula. Łzy zaraz napływają do oczek i normalnie tak słodko, bezbronnie wygląda. Ale są też płacze marudne, kiedy mnie szczególnie jakoś nie wzruszają :-)

reklama
nadia i madzik super, ze Wasze dzieciaczki tak ladnie na brzuszku leza! moj Michaś to tylko przez chwilke tak wytrzymuje a pozniej placz i musze go z powrotem na plecki przewracac :-(

jedyneczka jestem pod wrazeniem, jak mala sobie siedzi w lezaczku noi trzyma zabawke!! Nasze maluchy sa w podobnym 'wieku' a moj niestety jeszcze nie trzyma zabawek, czasami przez przypadek cos zlapie i trzyma, ale nieswiadomie. Narazie swiadomie tylko sie patrzy na swoja raczke ;-)

nadiaa u nas tez podkowka od czasu do czasu, my to mowimy, ze maly zrobil ryfke, i podobnie jak Wy od razu mnie to rozczula, biore na rece i przytulam, oby sie tylko nie nauczyl tego wykorzystywac ;-)

u nas tez Maks trzasnie nieraz podkowe ale to raczej mimika i nie jest zwiazane z jego nastrojem,myszka u mnie tez Maksiu jeszcze nie trzyma zabawek to znaczy jak mu sie włozy to chwilese potrzyma ale raczej krótko-dziewczynki sliczne wszystkie dzieciaczki naprawde az sie serce smieje jak ogladam zdjecia i mysle ze jeszcze niedawno....a teraz prosze ,a ta moja przyszła synowa Nadinka jedyneczko powala na łopatki poprostu slicznosci i te oczy ,szok,dobrze ze juz sobie ja zaklepałam zazycia płodowego

Ja też jestem zakochana w Nadince, ale widzę, że już zajęta...:-( No cóż dzamenko - ubiegłaś mnie!
Dzamena - wkładaj twarde grube zabawki do rączki, nawet jak nie może ic utrzymać, to mu pomagaj. On musi je porządnie czuć. To zalecenie Pani od rehabilir=tacji Bartka, a to Bardzo dobra specjalistka. Jemu pomogło i już leżąc na brzuszku chwyta zabawki i pakuje do dziubka!:-) Tak sobie już sam trzyma gryzak w ustach i bardzo mu smakuje...:-D
DSC03390.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry