Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jedyneczka-ja Cię nie mogę, ale piękne czarnule:-) Oczęta takie, że utopić się można! Ewcik-Marcelino jak włoski amant, tyle,że nie aż tak "czarny" magdzia-Alunia śliczna i śliczne ubranko. Fajnie, że dziewczyny można stroić:-) kacperek-śliczny Mikołajek z Martynki:-)a z pod tych prezentów to jej prawie nie widać
Joaszka Zuzia odpowiednio się bawi w sylwestra- sliczna dziewczynka z niej Magdzia ,Ala wygląda na starszą niz jest -strojnisia mała-i zazdroszcze włosków ) Kacperek fajna ta Twoja córusia -i ile prezentów dostała Sasanka ,ale Julka już fajnie siedzi-silna dziewczynka ))) Jedyneczka,ale masz super córeczki.Emi to już duża panna Nadinka cudowna -ja jestem jej fanką Ewcik Marcel ma piękne oczy-szkoda ,że już chłopak zajęty