reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

marta-dziekuje.dokladnie nie wiem ile dzis stopni bylo?z 10?gora 12?troche deszczowo bylo ale wlasnie wyciagnelam dzis spiworek z maxi cosi bo mi sie dosyc cieplo wydawalo i mala lepiej do siedzonka wchodzila.ogolnie to jej nie przegrzewam (swoja pierwsza w zyciu czapke na dwor zalozyla dopiero w polowie listopada.wczesniej bez i niedlugo pewnie i z ta sie pozegnamy choc ogolnie lubie ja w czapce,moze dlatego ze wlosow tak malo ha ha).reawiczek cala zime nie miala ale to dlatego ze rece zawsze w spiworku.chora nigdy nie byla (raz lekki katar).w wozku jeszcze spiwor mamy.teraz szukam jakiejs fajnej wiosennej kurteczki.

madzik-ciesze sie ze jednak trafilam z rozmiarem butkow bo kupilam dawno temu na samym poczatku ciazy i tak trafilam z rozmiarem i sezonem.myslalam juz ze w szafie przeleza ale jednak sie udalo.
twoje dziecie to tez cudo malenkie.sliczna jest.pamietam ze jak was podczytywalam to sie nia zachwycalam.oczka cudne.no i na szczescie nie tylko moja z taka uboga iloscia wloskow bo mialam wrazenie ze wszystkie wasze dzieci czupryny maja:)
poza tym widze ze i twoja pod kanapa (to chyba kanapa?) wyladowuje?moja jak bawi sie na macie to zawsze w pewnym momencie pod kanape pelznie

reklama
eijt śliczna twoja malutka ksiezniczka. A wystrojona przecudnie!!!! Oj dziewczynki to mozna tak fajnie ubierac, nie to co chlopcow. Ale i tak sie staram :-)

madzia julcia to slicznotka kochana, piekne ma blekitne oczka i usteczka takie delikatne.

kropa Twoj misio slodko wyglada

Ślicznosci kochane

arlecia-dzieciaczki w ogole fajnie jest stroic (dopuki sie nie zbuntuja i zaczna szukac swojego stylu typu rozwleczone swetry itp).szkoda tylko ze matka najczesciej o sobie zapomina jak w moim przypadku.rzeczywiscie przy dziewczynkach czasem wieksze pole do popisu bo spodnice i sukienki to zawsze wiecej niz tylko spodenki ale jak sie czlowiek postara.pokazuj czesciej tego swojego malego bo o ile pamietam zawsze i jego zdjecia lubilam ogladac a swoimi czasy widzialam ze i pokoic przecudny masz!u nas niemal caly bialy

DSC_0014.jpgDSC_0105.JPGDSC_0558.jpgDSC_0531.jpgDSC_0059.jpgDSC_0574.jpg

arlecia-zdjecia fantastyczne!az wstyd sie przyznac ale najbardziej zachwycilam sie sypialnia:zawstydzona/y:...cudo!u mnie tez bialo,szaro,czarna ale nie az tak piekna!az mnie korci by caly twoj dom zobaczyc bo chyba i gust podobny mamy (?)sama urzadzalas?.te misie w pokoju malego tez fantastyczne!ja ostatnio patrzylam na te szare bo choc pokoj malej bialy to dodatki szare i lekko rozowe ale dosyc pusty jeszcze bo nie mam pomyslu a zreszta i tak szukamy innego domu wiec szkoda mi bylo klasc tapete jaka chcialam (bialo srebrna).no a co do strojenia to corcie juz masz i przepieknie wyglada.gdziez ona tak ubrana byla?prawdziwa amerykanska chearleader'ka!mly natomiast pieknie radzi sobie z przemieszczaniem widze!ah zdecydowanie czesciej te zdjecia powinnas zamieszczac takie fajne!
p.s. maly ma super dzinsy:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry