Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aneta-takich z kotem to jeszcze mam.regularnie jak mala pije lub je w lezaczku to on(a raczej ona) uwala sie jej na kolanach peemka-moze i jest ale wiem tez ze chce wiecej niz potrafi a potem sie denerwuje jak nie wychodzi.ostatnio jak ja karmie lyzka to mi ja wyrywa (no znaczy lapie) i sama pcha do buzi. mysza-a propos spaslaczka to moja byla wczoraj wazona.cale ,rowniutkie 8 kg
aneta-h-czyżby nowa gwiazda reprezentacji narodowej nam rosła?:-) dobrze Michałkowi z oczu patrzy:-) aneta82-z Oli to chyba grzeczne i pogodne dziecko?na taką wygląda:-) kasiamaj-a co on jej tak tłumaczy?:-)jaka wpatrzona:-) peemka- schrupać chrupka
Mysza-po prostu "dobrze zbudowana", nie żaden spaślak:-)a jaka wygimnastykowana!
eijf-filmiki fajowe!moja nie umie tak trzymać butelki-ona woli sobie leżeć jak królowa, a my mamy ją karmić...
eweland-no trudno, muszę innego zięcia szukać dla Zuzki:-)