reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki - CUDOWNIE WYGLĄDACIE - każda na swój sposób - same laski te sierpniówki:p

reklama
Martitko - gdzie ty masz te 11 kg?? Jakoś to musiałaś upchnąć w brzusiu, bo reszta wygląda na nienaruszoną!!:-D
Teraz dopiero nadrobiłam całą resztę brzusiów, które się ostatnio wysypały na wątku! :-) Kazdy piękny i kazdy indywidualnie rośnie! Pieknie dziewczyny, pięknie!! :-)

Martitko, boże jaka laska z Ciebie!!!!!:tak:

Dziekuje dziewczyny, niestety te 11 kilogramow nie poszlo tylko w brzuch zapewniam, a szkoda:no:
Wczoraj sie poplakalam ,bo nogi mi strasznie mi popuchly i poszlam do restauracji w eleganckiej sukience i szmacianych botkach, dzisiaj na szczescie samopoczucie jest juz lepsze:-D

martitko powiem tak- strasznie seksownie w ciąży wyglądasz i gdyby nie fakt, że:
-wolę chłopców;
-znamy się tylko wirtualnie
-masz męża
rzuciłabym się na Ciebie!

martitka - sliczny, zgrabny brzusio :-):-):-) laska z Ciebie ze hej!!!!

Kochane, w koncu wstawiam zdjecia domku naszego Olivierka :tak:
koniec 34 tc
IMG_0238.jpgIMG_0237.jpg

Riba czy mi sie przewidziało, że na wadze u lekarza miałas prawie 89 kg? nie wierze.. chyba , że masz ponad 2 metry wzrostu... naprawde szczuplutko wyglądasz!! śliczny brzuch

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry