reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kochane cieszcie się, ze nie macie dolegliwości;-)
Ja też przy Młodym miałam to szczęście, ale to co przeżyły inne mamusie grudniowe 2007 to często był jakiś koszmar... Zresztą zapraszamy na nasz grudniowy wątek to się same przekonacie ;-)
Pozdrawiamy serdecznie,
Kaśka mamusia grudniowa 2007 i niedoszła mamusia grudniowa 2008 (ale może na styczeń 2009 się uda ;) )

reklama
Witam wszystkie grudniowe mamusie! Jestem mamą styczniową 2007. Przedwczoraj robiłam test to był dzień spodziewanego@(ostatnią miałam 9marca) i wyszły wyraźne dwie kreski :-) u lekarza będę dopiero za dwa tygodnie, więc mam pytanie do Was dziewczyny czy test kiedyś wprowadził którąś z Was w błąd???
Oczywiście mam nadzieję że będę szczęśliwą grudniową mamusią.:-D

Dzięki za dobre slowa. W poniedziałek zdam relację. Po raz pierwszy w życiu chcę żeby ten weekend się już skończył:)

Ja również w poniedziałek mam pierwszą wizyte na 11.35:)
A ja mam dolegliwośći.
Cały dzien prawie młdłości...:baffled:

Witam wszystkie grudniowe mamusie! Jestem mamą styczniową 2007. Przedwczoraj robiłam test to był dzień spodziewanego@(ostatnią miałam 9marca) i wyszły wyraźne dwie kreski :-) u lekarza będę dopiero za dwa tygodnie, więc mam pytanie do Was dziewczyny czy test kiedyś wprowadził którąś z Was w błąd???
Oczywiście mam nadzieję że będę szczęśliwą grudniową mamusią.:-D

Ha ha ha powiem jedno GRATULACJE!!!:-)

little mi Przykro mi :-(

Dziewczyny mam propozycje aby zachowac porzadek na naszym Grudniu może będziemy ustalać ze sobą jakie wątki zakładamy.To nasze forum więc myśle ze jak ktos bedzie mial pomysl na watek to niech przedstawi go wszystkim. Żeby nie zakładać mnóstwo niepotrzebnych , które bedą pozniej zapomniane, tylko kilka konkretnych. Co o tym myślicie?

Cyprysiowa witam.
ciesze sie że ostatnio z Anią byłaś na tej becie bo cie przypilnowała.
A co do mamusi z zarodeczkiem, jajeczkiem i plamieniem ja wierze że będzie dobrze .Pozdrowienia od mam sierpniowych ;-)

A co tu dziś tak cicho?
Witam się po małej przerwie. Ja wybieram się w poniedziałek do szpitalka. Tak mi ginka zaproponowała że mi zrobi wszystkie badanka i sie zgodziłam, może wreszcie troszkę wypocznę bo czasu mi brakuje na wszystko. Mnie jakoś tym razem mdłości troszkę omijają czasami troszkę rano, ale nie jest źle. A Wy Kobietki macie jakies sposoby na te wstrętne dolegliwości.
Pozdrawiam:-);-)

reklama
witam wszystkie nowe mamusie.
Jestem już po wizycie u gin i jak na chwilę obecną mam pęcherzyk ciążowy wielkości 6,3 mm. Jeszcze za wcześnie na widok serduszka bo to dopiero 5 tydzień.Termin w przybliżeniu 14.12
Pytia cieszę się, że mamy maluchy z tego samego roku. Moja mała to Gabrielka - po swojemu Isia. Ja dla odmiany rodziłam w największe upały, więc teraz cieszę się, że będzie to zima. Poza tym załapujemy się na 2 letnią rocznikowo różnicę miedzy maluchami ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry