reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie grudniowe.
Ja jestem właśnie po wizycie u gina i wygląda na to, że wszystko jest ok. Zarodek ma 5 mm, 6 tygodni, a przewidywany termin porodu to 1 lub 3 grudnia.
Widziałam na usg bijące serduszko i jestem szczęśliwa :)
Mamusiek - mamy dzieciaczki z tego samego roku :) Jak twoja córcia ma na imię?

aniamanu...czy byłaś u lekarza odkąd pojawiły się plamienia???...ja też miałam ale odkąd biorę duphaston krwawienie ustało i wszystko jest ok.....:)
Nie nie bylam u lekaza ale dzwonilam kazal przyjsc jak beda krwawienia a narazie tylko dzisiaj mialam uplawy brazowe i tylko rano do tej pory nic sie nie leje kazal duzo lezec biore aspiryne a we wtorek dowiem sie czy mam brac zastrzyki do brzucha.

To ja odpadam...
Wczoraj byłam na kolejnym usg i lekarz tym razem stwierdził że ciąży nie ma! tak po prostu! wcześniej widział zarodek (ja też widziałam) szkoda że mi nie wydrukował i był przekonany że to moje maleństwo, dwa dni temu miałam dwie wyraźne kreski na teście i wczoraj pobiegłam zadowolna na wizytę żeby potwierdzić że miał rację że wciąż nie mam okresu a on mi na to że nic nie ma! Powiedział że to mogła być ciąża biochemiczna! Boże, co to takiego? Ale ja wciąż nie mam okresu... Nie wiem już co mam robić, czy mi się to wsyzstko wydawało? Wmówiłam sobie? Od wczoraj jestem zrozpaczona i w kółko płaczę... Czuję się tak jakby mi ktoś umarł...

Trzymajcie się dziewczynki, ściskam Was serdecznie i będę tu zaglądać bo wciąż nie mogę uwierzyć..

aniamanu "Aspiryny w ogóle nie powinno się zażywać przez pierwsze 60 dni ciąży, a później pamiętać o zachowaniu ostrożności."...to znalazlam w necie...nie wiem czy to dobry pomysl ze Ty ja łykasz...brązowe upławy to też krwawienie:( przechodziłam przez takie plamienia wiele razy ale wystarczył duphaston i wszystko sie unormowało:)...3mam za Ciebie kciuki i głowa do góry wszystko napewno będzie dobrze...najważniejsze to pozytywne myślenie:))

Witam serdecznie :)
Mój termin przypadnie na 22 grudnia 2008 roku:)
W poniedziałek pierwsze badanie!
Jestem szczęśliwa!!:-)

Marzycielka witamy :tak:

Ja do lekarza dopiero 18.04. czyli za równy tydzien. Teraz kontroluje bete choc wczoraj zrobilam to ostatni raz... Odebralam wczoraj wynik i w ciagu 2 dni z wyniku 1015 zrobilo sie nagle 3,6 wiec ja zalamana, pojechalam do szpitala, pół dnia sie tam włóczyłam, nikt nie chcial mi pomóc az w koncu powtórzyłam bete tam gdzie robiłam te pierwsze (ta 3,6 robilam w innym laborat.) i wyszła 3339!! Jestem taka szczesliwa ze to tylko pomyłka, juz szykowałam sie na najgorsze.

U mnie termin z OM wychodzi na 7.12

Pozdrawiam.

Nareszcie się doczekałam :-)jestem w 6 tygodniu ciąży ;-) mam takie pytanie czy jak teraz niemam jeszcze mdłości to istnieje szansa że już ich niebędę mieć?:-)

Gratulki :)

A z nudnościami ci nie podpowiem.. teraz mam sama nudności ha ha i próbuje zapanowac nad sobą przed monitorem :baffled:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry