Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wszystkie grudniowe mamusie. Dziś miałam szczeście zobaczyc dwie kreseczki na tescie.jestem tak przejęta, że nie mogę zasnąc. Mam juz jeden skarb - córcię z lipca 2006 i myślę, że rodzeństwo byłoby dla niej największym prezentem. Cieszę się ogromnie, ale i obaw mam pełną głowę. W piątek wybieram sie do lekarza. Mam nadzieję, że bedzie wszystko w porządku. Trzymam za Was kciuki
Ja wizyte mam dopiero w przyszly piątek, jak sobie o niej mysle albo chociarz czytam ze ktoras z Was ma wizyte itd to dosłownie mnie skreca. Niewiem jak ja przezyje ten dzien do czasu az dowiem sie ze jest wszystko dobrze (bo przeciez jest ) Narazie kontroluje wzrost groszka beta hcg
Dziewczynki, limit jakichkolwiek nieszczęść na grudzień już wyczerpany, więc zobaczycie, ze wszystko będzie w porządku:-) Mocno trzymamy kciukasy:-) Little_mi nie trać nadziei, bo życie naprawdę potrafi zaskakiwać...
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamy.W grudniu '07 poroniłam w 7 tyg.ciąży ale znowu rośnie we mnie fasolka...(o dzidzie staram się już ponad 7 lat...ta niestety też nie przebiega do końca dobrze pojawiały się krwawienia i plamienia...ale lekarz powiedział że wszystko jest ok....W tej chwili jest to 6 tydz.a zarodek pojawił się dopiero kilka dni temu i ma dopiero 3,5 mm....powiedzcie mi dziewczyny jak to sie ma do wieku ciąży bo przecież w 6 tyg. zarodek powinien być dużo większy????
Little me.....ja ostatnia @ miałam 24 lutego.....a zarodek pojawił sie u mnie dopiero kilka dni temu....wiec głowa do góry...jeszcze nic nie wiadomo buziaki
YOKA28 wspolczuje ci ja jestem w podobnej sytuacji poronilam 2 razy przed moim synkie wkoncu urodzilam po pieciu latach a teraz znowu poronilam trzy razy i teraz pewnie cos znowu nie gra bo mam uplawy brazowe juz przybotwuje sie na naj gorsze.