reklama

Grudniowe mamusie 2008

Anka pewnie jak masz szanse byc dokładnie przebadana i jesczez sobie odpocząc to korzystaj :tak:

mamusiek super że juz wiesz ze jest ok. Ja juz sie doczekac nie moge tego usg a to dopiero w piatek.:-(

reklama
Witam serdecznie :) wlaśnie juz mam pewnosc ze dolaczylam do was grudnioweczki jestem bardzo szczesliwa:-)
wczoraj robilam test wyszedl pozytywnie i wieczorkiem pojechalam na bete hcg 139 wyszlo wiec jestem 4 tygodniu:)
pozdrawiam :)))))))))))))

ps: synka pierwszego tez mam z grudnia 26.12.2006:-)

Aneta - witamy więc serdecznie wśród nas :) Powoli nas przybywa, super :)

Ja mdłości nie mam, ale ostatnio ogarnia mnie potworne zmęczenie, najchętniej bym cały dzien spała, a tu praca, a popołudniu żywy jak iskierka Jaś... No i bóle głowy mi dokuczają.

Hej,hej Mamusie,
ja też chyba zostanę grudniową:)a może nawet Bożonarodzeniową mamą:),teścik już to potwierdza,ale czekam niecierpliwie na wizytę u specjalisty od stwierdzania tych rzeczy:)i też mam nerwa,bo dzidziuś jest bardzo wyczekiwany i to nie tylko przeze mnie,ale i przez tatusia:)pozdrawiam;-)

pytia skadja znam to zmeczenie... :-( Wstalam dzis o 10 bo na szczescie mezus rano byl w domu. Potem polozylam sie z synusiem o 13 i obudzilam sie po 15 a teraz czekam na mezusia bo znowu mi sie chce spac. Jak przyjdzie to sie klade zaraz

Witam. I ja się do Was dopisuję. Termin na 15 grudnia :-) , więc to 4/5 tydzień, na razie jeszcze potwierdzone tylko testem ciążowym. A do lekarza za tydzień.

A jak radzicie sobie z wymiotami i mdłościami? bo te drugie to mnie męczą od rana do wieczora!:baffled: Już nie wspomnę o tym, że wszystko mi brzydko pachnie, żeby nie powiedzieć śmierdzi....No i dalej pobolewa mnie podbrzusze... Wy też tak macie??

Pozdrawiam

Ahhh dziewczyny ja najlepiej spałabym cały dzień i całą noc z przerwami na jakieś amu haha a mdłości to mam takie że mam już dość...przeszkadza mi wszystko poprostu wszystko...:) Pozdrawiam

ja mialam kilka dni mdlosci ale musialo to byc jakies zatrucie bo mnie bolal zoladek przy tym. Teraz nie mam juz. Moze jak cos nie tak zjem (np. przed chwila wchlonelam kebab i frytki) to mnie mdli ;-)

Co do bóli brzucha to ja od razu wrzucam no-spe.

reklama
Mam propozycje.

Zrobilam wstepna liste grudniówek. Zobaczcie jak wygląda, w razie co bedziemy poprawiać.
ps. wielka prosba piszcie do nie na priv albo na tym wątku, nie na tamtym bo pozniej nie mozna bedzie dopisywac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry