Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czy wiecie może gdzie jest forum dla przyszłych tatusiów???Mój mąż z zazdrością zerka mi przez ramię, też by się chętnie z kimś podzielił swoimi wrażeniami....
YOKA aspiryna brana w ciazy ma pomoc a nie zaszkodzic.Jest stosowana jako lek przeciwzakrzepowy chroni przed poronieniem i jest stosowana przy problemach z krzepliwoscia krwii i w zespole antyfosfolipidowym. Moim zdaniem skoro lekarz karze to trzeba brac. Ja np dostawalam zastrzyki w brzuch z Fraxiparine na krzepliwosc.
Witam wszystkie nowe grudniowki.
Kobietkom ktorym sie nie udalo pozostac na grudniowkach zycze powodzenia w staraniach i szczesliwego rozwianania.
Witam wszystkie nowe mamusie Cieszę sie bardzo, że tyle się tu dzieje i ciągle nas przybywa.
U mnie do ciągłej senności dołączyły bóle głowy. Zapomniałam zapytać ginkę, co mogę brać, kiedy stają się bardzo silne...
Mdłości ani nudności ani zgagi u mnie nie ma, podobnie jak za pierwszym razem. Za to apetyt porażający, ciągle bym coś jadła.
I trochę jestem w szoku, bo przy pierszej ciązy do 5 miesiąca w ogóle nie było mi widać brzuszka, a wczoraj zauważyłam, że teraz już sie przyokrąglił leciutko...
Witam nowe grudniowe mamusie wczoraj fatalnie sie czulam bylam strasznie zmeczona Cypriankowi ida zeby meza niebylo bo w pracy caly dzien az mi sie chcialo plakac ze zmeczenia i do tego trzeba bylo poprasowac fatalny dzien ale za to dzisiaj nie ruszylam sie z kanapy ani na krok wszystko moj maz robil jaka ulga. CYPRYSOWA ja tez mam do lekarza na piatek na ktora godzine idziesz ? Ja na 13.30.
Ja przez 3 dni czułam się fatalnie a wczoraj trochę odpoczęłam bo o dziwo tylko przez godzinke miałam zgagę
Dzisiaj wczesniej wstałam bo nie moge sie doczekać wizyty u gina, którą mam o 11.35
aniamanu no niewierze ile nas łączy ;-) ja mam w piątek na 13.00, moja data ostatnie @ to też 1.03 a jak widze Twój synek ma tak samo na imię jak mój. Jestem w szoku, drugi raz spotkalam kogos kto dał tak samo na imię ;-)
aniamanu i poprzednia ciąża stracona. Teraz co znowu bedzie wspolne to zdrowe dzidźki urodzone o czasie
Dzis juz przeziebienia prawie brak ,tylko lekki katar to chyba zsluga wczorajszych 3 zabkow czosnku na noc.
Poszlam do ginki takiej innej (na kase chorych) bo mowie niech mnie chociarz obejrzy, choc usg nie ma ale zawsze to cos. Ciaza jest ciut mlodsza(macica kilka dni mniejsza niz na 7 tyg) co sie zgadza z moimi obliczeniami wg testu i bety. Dostalam skierowanie do szpitala na taki super sprzet do usg ale to w 12 tyg. Kazala przyjsc za 2 tyg zeby zobaczyc jak macica rosnie ale nie pojde juz do niej bo bede chodzila prywatnie.
Dostałam jeszcze skierowanie na badania- morfologie, cukier (nie wiem po co bo robilam oba 9 .04 i widziala wyniki) mocz, WR, HBS i przeciwciała antyery... cos tam. Nie moge doczytac i nie mam pojecia co to. Kojarzycie moze?