reklama

Grudniowe mamusie 2008

allaa - no i jak tam po wizycie?
marzycielka - czekamy na wieści!

Cyprysiowa - dobrze masz, że na L-4 jesteś :) Choć wiem, że za maluchem w domu to i tak odpocząć się nie da. Ja muszę do wakacji dociągnąć jakoś. Ale nie narzekam, oprócz zmęczenia i senności nic mi nie dolega, więc i tak się cieszę.

reklama
Witam.
Już jestem po.Jestem trochę zawiedziona, gdyż lekarz powiedział mi, że w ciąże zaszłam później niź z moich wyliczeń to wychodzi. Według miesiączki termin wyznaczył na 2.12., a według usg na 20.12, więc jest to dopiero czwarty tydzień i zarodek ma tylko 5mm.A ja już myślałam, że zobaczę serduszko:(. Teraz znowu będę czekać nerwowo trzy tygodnie. Następna wizyta na 05.05. Jakoś mi smutno....

Hej Kobietki!
Ja właśnie się byczę w szpitalu. Na jutro mam zaplanowane wszystkie badanka. Dziś przynieśli mi tylko luteinę. Czy któraś brała ten specyfik i czy on jest konieczny skoro nic mi nie jest?

nie no padłam z wrażenia kobiety jak zobaczyłam ten wątek!!

w grudniu 2006r mój synek przychodził na świat a tu już grudzień 2008:szok:

życzę Wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy w zdrowiu i radości
no i szybkiego porodu bo po tej chwili czas biegnie już tak szybko, że
się nie obejrzycie!!!

BUziaki dla Was i Waszych Fasolek:sorry2:

Hey Słońca:)
(ja dopiero wstałam hihi )

No to ja dzisiaj jestem szczęsliwa:)
Lekarz stwierdził , że to na pewno jest dużo starsza ciąża niz 5 tyg.!:tak:
Zreszta kurcze troche mam juz brzuszka:)
Za 2 tyg. pierwsze USG:):)
Teraz robię badania:)
Strasznie się cieszę:-):-)

aniamanu a poco te zastrzyki?

allaa czasem tak bywa. Ja tez mam kilka dni mlodsza ciaze. Wg mnie byly to ok. 3 dni ale czy gin potrafi wyczuc taka róznice palcami w macicy?

Anka34 ale masz fajnie ;-) wypoczywasz sobie jeszcze z internetem po reką, czegochciec wiecej ;-) co do luteiny toja bralam z Cyprianem w ciazy na skracajaca sie szyjke i teraz zapobiegawczo po poronieniu duphaston. To ci nie zaszkodzi a w razie czego moze pomóc.A mówili ci po co ci go dali?

marzycielka gratulacje :)

Mój mezus w pracy na nocce a ja jescze tu siedze, szok. Juz ide spac bo jestem wykonczona. Nie spalam dzisiaj nic, jeszcze mialam dzis pierwszy dzien mdlosci ciazówkowe- sa super ;-) Ide wypic sobie jesczze przed tv mleczko z miodem i czosnkiem :baffled: i spać.
Dobranoc.

reklama
Cyprysiowa ja właśnie nie wiem po co ta luteina pewnie na tej zasadzie że nie zaszkodzi.

A ja właśnie przed chwilką miałam USG i widziałam moją dzidzię ma 15,6mm a PTP dziś wyszedł na 2.12.2008.:-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry