reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam się tak po cichu i nieśmiało:zawstydzona/y:

Czy pamiętacie mnie jeszcze:sorry::sorry::sorry:

Dawno się nie odzywałam......co jedynie podczytywałam na bierząco, ale weny było brak i za każdym razem jak już się zbierałam i siadałam do kompa to rezygnowałam:confused2:

U mnie raz lepiej, raz gorzej, najważniejsze, że Mała zdrowo się chowa-waży już ponad 13 kg i raczkuję od paru dni z prędkoscią światła:tak:

Postaram się udzielać i być z Wami częściej:sorry:

Buziaczki...
No w koncu sie pofatygowała:-D Ciebie to po pismie rozpoznaje:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Oliwki:-)
Jestem z Częstochowy, mój profil ubogi jeszcze, ale się poprawię:zawstydzona/y:
Tak jak pisałam zajmuję się Małą, więc jestem na wychowawczym, szczerze powiem, że nie myślałam nigdy, że od razu po studiach i rozpoczęciu pracy zostanę w domu na wychowawczym, ale jak to ostatnio gdzieś przeczytałam " Jestem kurą domową, ale bojową" śmiałam się z tego pół dnia, aż Lenka zaczęła dziwnie na mnie patrzeć:-D
Witamy :tak::tak::tak:

Dobrze poczytać o wagach i umiejętnościach Waszych Dzieciaczków, bo mój Lemur waży 9.500 raczkuje, wstaje i śmiga przy łóżku, kanapie lub w swoich łóżeczkach, ma dwa zęby, wychodzą kolejne, ale wczoraj rozmawiałam z koleżanką, najlepsze, że też Agnieszką i też z córeczką Lenką, która w dodatku jest starsza od mojej o cały jeden dzień:szok: I tak jej Lenka już sama chodzi, raczkowała w 8 miesiącu i ma 6 zębów, myślę sobie niezły wynik i niby wiem, że każda dzidzia rozwija się swoim tempem, ale mimo wszystko jakaś igiełka zakuła:-p
A jeszce lepiej by bylo jakby czytac na odpowiednim wątku:-)
Tak tak szeryf sie czepia:tak::tak::cool2:

W szczególności jak trzeba tego klopsa nosić na rękach:-pAle moje dziecko jadłoby wszystko:cool2:Fakt faktem, ze jest wysoka:tak:

U mnie jak to życie - czasem słońce, czasem deszcz;-)Nie pracuję, siedzę w domciu i zajmuję się Małą no i czasem mam już dość i chciałabym do ludzi-wiecie jak to jest:happy:

Ogólnie z Niunią żadnych problemów-teraz tylko wychodzą jej dwa ząbki na raz i trochę marudzi-ale i tak kocham ją nad życie:-)

Agaciu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:tak:
Dziekuję :tak:
hehehhe dobre:-D:-D:-D:-D

Oj Aniu wypiłam dużooooooo melisy i troszkę poleżałam z okładem na głowie:confused2: chyba będę musiałą się zaopatrzyć w ciśnieniomierz aby kontrolować ciśnienie i być pewną że taki ból jak dzisiejszy to wina własnie zbyt wysokiego cisnienia.A najgorzej było mi z Fifim gdyż pzreraźliwie krzyczal i piszczał dziś a mnie ta głowa tak bardzo bolała myślałam że oszaleje:-(:-(:-(
Okłady to mój pomysł :rolleyes:... jestem z siebie dumna ze na to wpadłam :-D
słyszałam że czasami pomaga zjedzenie... jabłka :tak: ale u Ciebie to chyba musiałoby być mega jabłko :sorry: mi zawsze na takie bóle nurofen forte pomaga :tak:
hihih
cała jabłonka by chyba nie pomogła:-D:-D:-D
dobre dobre :-D

Tygrysku ja to nawet bez okładu nie mogłam poleżeć,bo Fabian po mnie skakał i właził na mnie albo mnie gryzł:sorry: Ja mam ciśnieniomierz,ale u mnie to chyba ciśnienie nie bardzo ma wpływ...

agusia piłam wodę cały dzień,bo jakoś tak i się zdawało,ze zimna to mi pomoże,ale szczerze to nie bardzo:no:

Ollcia na taki cholerny ból jak dziś to mi żaden lek nie pomaga:wściekła/y: A i cała jabłonka chyba też by nic nie dała:sorry:

reklama
:tak:

Okłady to mój pomysł :rolleyes:... jestem z siebie dumna ze na to wpadłam :-D
no patrzcie jaka skromna!!:eek::eek::-D:-D

Bo to z rozkazu szefa....hihihi

Tygrysku wywiąże się z danego słowa:-)

Miło wrócić na "stare śmieci":-pa jeszcze milej jak pamiętałyście mnie:zawstydzona/y:

oj pamieta sie te osoby ktorym sie wepchnelo z porodem w kolejkę :-):-):-):-)

Tygrysku ja to nawet bez okładu nie mogłam poleżeć,bo Fabian po mnie skakał i właził na mnie albo mnie gryzł:sorry: Ja mam ciśnieniomierz,ale u mnie to chyba ciśnienie nie bardzo ma wpływ...

agusia piłam wodę cały dzień,bo jakoś tak i się zdawało,ze zimna to mi pomoże,ale szczerze to nie bardzo:no:

Ollcia na taki cholerny ból jak dziś to mi żaden lek nie pomaga:wściekła/y: A i cała jabłonka chyba też by nic nie dała:sorry:
Łoj to widze że Fabian też Cię dziś nie oszczedzał:-p:-p:sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry