reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam serdecznie:-)
Jestem całkiem nowa, założyłam konto wczoraj,ale temat "Grudniowe mamusie 2008" zobaczyłam dopiero dziś i bądź co bądź taką mamuśką jestem, bo Lenusia urodziła się 1 grudnia 2008 o 14.30. Witam wszystkie Mamy i z chęcią podpinam się do tamatu:-)
Witam i ja bardzio serdecznie..mama nadzieje,ze zagościsz u nas już na stałe :tak::tak::tak:
Witam się tak po cichu i nieśmiało:zawstydzona/y:

Czy pamiętacie mnie jeszcze:sorry::sorry::sorry:

Dawno się nie odzywałam......co jedynie podczytywałam na bierząco, ale weny było brak i za każdym razem jak już się zbierałam i siadałam do kompa to rezygnowałam:confused2:

U mnie raz lepiej, raz gorzej, najważniejsze, że Mała zdrowo się chowa-waży już ponad 13 kg i raczkuję od paru dni z prędkoscią światła:tak:

Postaram się udzielać i być z Wami częściej:sorry:

Buziaczki...
O booooożżżżżżżżżżżżeeeeeeeeeeeee...... nie wierze łasnym oczetom niezawodnym...witamy kochana witamy:P hahaha
Tomcio też waży około 8kg :-), ja się tam cieszę bo na czwartym bez windy mieszkam:-). 13kg waży mój siostrzeniec Szymon i ma 2 lata:-).
Zobacz załącznik 173153
Nio ja walcze codziennie z czwartym bez windy z 10-11 chyba juz kg mojej Mari i siatka zakupów...conajmniej jak wielbładzica:p hahahha
Dzięki za powitanie i zmykam gadać jeszcze przez tel z mężem,na gg to za mało, więc pewnie zejdzie.... pozdrawiam wszystkie Mamuśki
Do napisania;)

Oki ja też wpadłam się tylko pożegnać i zyczyć wszystkim mamusiom milej nocki:*
Całusiska dla Was:*:tak::tak::tak:

Tygrysku dobrze,ze ból przeszedł!!!!

reklama
Ollcia na taki cholerny ból jak dziś to mi żaden lek nie pomaga:wściekła/y: A i cała jabłonka chyba też by nic nie dała:sorry:

to ja już nie mam pomysłów :no: oby jutro było lepiej!
a tak w ogóle to czasami też czuję się jak ścianka wspinaczkowa :confused2::confused2: w dodatku moje dziecko poza tym że uwielbia się wspinać po mnie i skakać, chyba ma nowy cel - wydłubać mi oko :szok::szok:

:-D:-D
a tak na marginesie, to apap jest do d..., tak uważam :tak:

:szok::szok::szok: Tygrys bez kawy :szok::szok::szok::szok::szok:

No przerzucam sie na ibuprom!!!!!!!:-D:-D:-D:-DA kawe jutro nadrobię:-D:-D:-D:-D:-D

to ja już nie mam pomysłów :no: oby jutro było lepiej!
a tak w ogóle to czasami też czuję się jak ścianka wspinaczkowa :confused2::confused2: w dodatku moje dziecko poza tym że uwielbia się wspinać po mnie i skakać, chyba ma nowy cel - wydłubać mi oko :szok::szok:

upsssss olcia broń się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok:;-)
:-):-):-)Tygrysku bez obaw ja też pamiętam - tą Twoją sztuczkę:-pAle następnym razem tak nie będzie:-D:-D:-D

Kanusiu....a Dzień Dobry:zawstydzona/y::rofl2:

Paola bo tygrys to sprytna sztuka :-D

Heheh bo Tygrysy to takie podstępne są:-):-):-):-):-):-) paola mówisz że nastepnym razem????? ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Na mnie już żadne tabletki nie działają:wściekła/y: Muszę się wybrać do laryngologa sprawdzić jak tam mój torbiel,bo moze to przez niego:sorry: A ostatnio zauważyłam,ze jak tylko się zdenerwuję to łeb mi normalnie pęka:-( A jak płaczę to już całkiem...Teraz oglądam film i troszku wyję:zawstydzona/y: a głowa mi normalnie puchnie:-(

Dunia gdybym ja się wyspała to pewnie też by przeszło,ale jakoś o 5:00 czy 6:00 rano to ja się wyspana nie czuję:sorry: Dziwne:-p

Dziewczyny!!!!!!!!!!!! Oglądałam dziś informacje na Polsacie i byłam w szoku!!!!!!!!!!!!! matka stała z wózkiem na peronie czekała na pociąg czy metro i puściła wozek tzn wzieła reke z raczek i odwróciła sie na sekunde a wózek sturlał sie wprost pod nadjerzdzający pociag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!3 miesieczne dziecko przeżyło gdyz wpadło całe szczescie w środek szyn:szok::szok::szok::szok: pokazywali nagranie z kamery zainstalowanej na peronie!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok:

reklama
Duniu dziękuję za pamięć:tak:

Taaak ja już poznałam tego Tygrysa wstrętnego;-):-D

Tygrysku ja też to oglądałam i normalnie w szoku byłam:szok::szok::szok:-jaki cud, że temu dzieciątku nic się nie stało i całe szczęście:shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry