M
marzycielka
Gość
A ja taki zapał maiałam do sprzątania, zrobiłam pranie , odkurzyłam i diuuupa... kręgosłup mi przeszkodził i teraz odpoczywam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ogólnie mówiąć maja w tym zusie niezły burdelHej
Co do mojego zasilku rehabilitacyjnego to okazalo sie ze faktycznie niedoczytali ze jestem w ciazy i dlatego wpisali ze dostane tylko 75% ale juz wyszlo od nich sprostowanie(sami na to wpadli)
A orientujecie sie moze (Sawka ;-)) czy jak mam zasilek to musze brac jescze zwolnienie od lekarza?

, dobrze że sie sami dopatrzyli

Yoka, serdeczne dzięki za informacje o rehabilitacyjnym, z wyliczenia wynika mi że nie będę musiała się o niego starac.
"Krzepka" to taka dobra, pożywna zupka, coś ala" gulaszowa, zupka z mięskiem, włoszczyzną, papryką, groszkiem, pieczarkami, ogóreczkiem konserwowym, koncentratem pomidorowym, dużo składników, dlatego jak gotuję to zawsze wielki gar wychodzi.

już nie mogę się doczekać
i jeszcze morfologia, mocz i drugi raz toxo.

a jak było za głośno na wykładzie to zaczynał śpiewać, coraz głośniej jak tłum nie cichł :-)

;-)

mam nieszczelna rurę w kaloryferze a że zaczęli grzać to mam ambę
mój Misiek wróci wieczorem i dopiero wtedy cos spróbuje zrobić.. do tego czasy chyba zwariuję..to tyle.. Cześć dziewczyny;-)
Myszko - super, że z Twoim synusiem jest wszystko ok, dziwi mnie tylko Twoja radoćć na badanie glukozy- aż tak bardzo lubisz słodkie?:-):-)