Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam to samo, meczy mnie juz to wymyslanie sobie zajec, szkoda ze nie jestem juz po remoncie to pralabym i prasowala ciuszki naszego skarba...:-) ale moze cos poczytam...albo pojde na spacer o sliczna mamy dzis pogode:-)
. Aż mi wstyd, że taka leniwa jestem.
, ale jeszcze mi słabiej na myśl o odkurzaniu.

) nie będę do was zaglądała
, bo mój męzulek oznajmił mi że sprzedał monitor do komputera

Dziewczyny, ten dzień jakiś taki do bani jest. Ja mam to samo, ogolny bajzel w domu, a siły na nic. Mam strasznego lenia. A wogóle te dni strasznie sie ciągną. Na dworze szaro-buro, a w domku nudno.Ech byle do grudnia.
wszystko pakuję do kartonów a i tak musze czekać na kogoś kto to powynosi 
naprawde dziwne że dali ci decyzje tylko na dwa miesiaceA i jeszcze jedno, dostałam wczoraj decyzję z zusu o przuznaniu mi zasiłku rehabilitacyjnego ,tylko ,że na dwa miesiące, no i zabraknie mi do porodu, a nie chciałabym iść wsześniej na macierzuński.
, powinnaś dostac zasiłek a co za tym idzie decyzje do dnia porodu, idz do zusu jak mozesz i wyjasnij ta sprawęokres wypłaty zasiłku chorobowego wynosi 182 dni, wiec spokojnieMam pytanko, wiem, ze kiedys coś pisałyście na ten temat, ale jakoś wtedy o tym nie myślałam, po ilu dniach zwolnienia, trzeba się ubiegac o ten rehabilitacyjny, bo jestem na zwolnieniu dzisiaj 80-ty dzień, a nie wiem kiedy trzeba zaczac załatwiac, czy moze mogę by na zwolnieniu do końca?
, nie bedziesz musiała starac sie o zasiłek rehabilitacyny
witam.
po pierwsze mam pytanko... wczoraj najpierw strasznie w kregoslupie mnie kulo a teraz wlasciwie od nocy przez co niemoglam zbytnio spac boli mnie caly prawy bok az sie niemoge dobrze wyprostowac miala ktoras moze cos takiego bo niewiem co by moglo mi pomuc a jest to dosc bolesne i uciazliwe
a w nocy mialam niezly senze maly mnie kopal w cyckach a rączkami chcial sie przewiercic przez sutki
jak sie rano obudzilam to niemoglam ze śmiechu ale jak mi sie to snilo to bylo to bardzo realistyczne
![]()

fajny sen

pierwsze słysze żeby zus sam wysyłał do domu dokumenty zwiazane z zasiłkiem rehabilitacyjnymWitam z ranka:-)
Co do wniosku o zasiłek rehabilitacyjny to mi ginka powiedziała,że ja nie muszę chodzić do ZUSu tylko oni mają mi to przysłać do domu i wtedy ona mi to wypełni i zaniosę.Powiedziała,że ja nie muszę nawet nic na ten temat wiedzieć.
, to raczej twój interes pilnować żebys dostała kase z zusu, oni takich rzeczy nie pilnuja
cos ci ta twoja ginka chyba źle powiedziała