reklama

Grudniowe mamusie 2008

Też miałam takie bóle pleców po prawej stronie na wysokości nerek. Już się bałam że to nerki bo parę lat temu miałam z nimi problem ale okazało się, że to od kręgosłupa. Jak zaczęłam spać z poduszką między nogami i na troszkę bardziej płaskiej poduszce bóle zniknęły.

Ja mam dziś na 12 wizytę ale niestety bez USG :-(
Pooglądać bombla będę mogła za tydzień. Na szczęście to już niedługo :-)

Ja miałam wczoraj dosyć bolesny skurcz aż musiałam wziąć no-spę. Ale po prostu wczoraj za dużo się nałaziłam. Najpierw szukałam kurtki i spędziłam 2 godz. w galerii i NIC nie znalazłam. A później byliśmy na zakupkach spożywczych. Jak wróciliśmy to padłam z bólem na łóżko.

Idę się szykować. Buziulki!

reklama
witajcie ciężawóweczki :-)

To masz podobne do moich z poprzedniej ciąży. tylko u mnie był zakaz jedzenia bananów i winogron, a resztę miałam sobie przelicza na 1 ww, jeś je przed 18. No i właśnie zakaz jedzenia białego pieczywa, tylko ciemne. Miałam sobie liczy 20 ww dziennie, podzielone na 6-7 posiłków, mierzyc cukier po róznych produktach by sprawdzac jak sie zachowuje. u mnie np. bardzo rósł cukier po marchewce gotowanej. Wiec musiałam ją ograniczyc. Zobaczymy co tym razem wymyslą, pójde do dietetyczki. Ale poprzednio trzymałam cukier poniżej 120, więc teraz tez dam radę :-p. A do kucia można sie przyzwyczai w końcu.

mi diabetyk kazał jesc tylko białe pieczywo ponieważ ciemne jest "dosładzane" karmelem, a z owoców to tylko jabłko, kiwi i grejfruty. Niestety poziem cukru troche mi skacze mimo stosowania diety, dlatego jeżeli po małych zmianach nic sie nie zmieni bede musiała brac insuline:sorry2:

Witam z ranka:-)
Dagulla ja też mam takie bóle pleców.I też z prawej strony.Ginka powiedziała mi,że to mogą być nerwobóle,ale mam iść do internisty i sprawdzić czy wszystko w porządku z płucami i z nerkami.Jutro się wybieram.

Co do wniosku o zasiłek rehabilitacyjny to mi ginka powiedziała,że ja nie muszę chodzić do ZUSu tylko oni mają mi to przysłać do domu i wtedy ona mi to wypełni i zaniosę.Powiedziała,że ja nie muszę nawet nic na ten temat wiedzieć.
A dlaczego niby ZUS sam ma o Tobie pamiętać??? Pierwsze słyszę żeby ZUS wysyłam dokumenty do wypełnienia??? Jesteś pewna że Twoja ginka ma rację???:-)

Witam wszystkie brzuchatki

Ale macie sny dziewczyny co jeden to lepszy!

Misiowka dzieki za rade co do oddychania i rozluzniania macicy- przyda sie!

Zrobilam wczoraj mezowi niespodzianke, pyszna kolacje przy swiecach, zamiast wina byl sok z czarnej porzeczki na moja infekcje;-) ale bylo bardzo milo:-) A dzis znow sama ale jeszcze tylko dwa dni i bede go miec przy sobie 4 cale dni:tak:

YOKA - mam tą płytę już kilka lat i jest naprawdę super, cały czas w użytku. Ja polecam wam jeszcze "Muzykę dla bobasa" - Raimond Lap, to jest nasz hit do 2 lat! Terza bardzo się sprawdzają piosenki Misia, Margolci i Agnieszki - z programu telewizyjnego, no i nieodmiennie Fasolki, Pan Tik-Tak i tego typu. Ostatnio wyszukałam jeszcze zespół Joszko Brody nazywa się Dzieci z Brodą. Są naprawdę super, ale mi nie udało się tego kupić jak na razie, wszystko wykupione...

Misiówka tez polecała kiedyś tę płytę:laugh2::-Dznalazłam przypadkiem na naszych zakupach:tak:

hmm zaraz zabiorę się za odkurzanie ale ogólnie to zastanawiam się nad tym co dzisiaj robić. Może coś poczytam?Jakiś taki brak pomysłów mam...:dry:

Ale już za kilka tyg. to zajęcia będę miał co nie miara:-p:-D

reklama
Ja mam to samo, meczy mnie juz to wymyslanie sobie zajec, szkoda ze nie jestem juz po remoncie to pralabym i prasowala ciuszki naszego skarba...:-) ale moze cos poczytam...albo pojde na spacer o sliczna mamy dzis pogode:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry