Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ewwe proszę Cię pisz więcej, bo jakoś zawsze Twoje opowieści poprawiają mi humorDD dodam, że zaraz sobie wszystko wyobrażam i jak czubek śmieję się do monitora
![]()
Mój mąż z kolei ZAWSZE, ale to zawsze robi remanent śmieci. Tak mnie to wyprowadza z równowagi, że nieraz np upycham jakieś wyrzucane drobiazgi do innych śmieci (żeby nie znalazł dziadyga jeden). Bo zaraz jest "ale to bedzie dobre na szmatkę", "w tym mogę przechowywać drobiazgi", "taki ładny kartonik...przyda się", "przecież w tych butach mogę np. grać w nogę (dodam, że nie grywa w nogę)" itd...
cudne są, niewidziałam w tesco kombinzoniki wczorajsą super u Was też w promocji po 40 zł?
i was poczytałam
. Normalnie się uśmiałam jak przeczytałam co wam się śni,boże świnka morska i to goła
:-)albo kruliczek i jego czerwone oczka buchacha
:-)

tylko muszę jeden więcej papierek wypełnić, 
w lumpie!!! potem znalazłam w sklepie z nowymi rzeczami płaszczyk rozkloszowany, fajny, tylko kurde bez kołnierza, przeceniony na 40 zł i już miałam brać, ale był zapinany jedynie pod biustem na kapsel i ten kapsel non stop się rozpinał, więc dałam sobie spokój, bo zanim zacznę w nim chodzić to do krawcowej niech wytnie i obszyje dziurkę i niech się zapina na normalny guzik,
i wybiorę gorsze zło.
i to jeszcze nie swojego. :]