• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

szczerze to nie wiem w jakich bo tato mi wyslal smsem ale laborantka mi powiedziala ze koniecznie musze sie zglosic do lekarza bo to bardzo wysokie wyniki. caly obraz bede miala jak mi fax [przyjdzie do meza pracy

reklama
ggt - norma jest do 66 U/l
bilirubina rzeczywiście trochę podwyższona ale bez tragedii norma do 1,1
alat do 85-680 nmol/l - jeżeli takie jednostki masz
AspAT do 85-680 nmol/l
zadzwoń do taty i zapytaj w jakich jednostkach -bo i tak będziesz musiała lekarzowi powiedzieć, a przynajmniej nie umrzesz z nerwów do tego czasu

wyprzedziłaś mnie... no to rzeczywiście podwyższone wyniki. Dzwoń do lekarza, moja koleżanka dostała cholestazy w 32 tygodniu i dopiero w 38 rodziła przez cc śliczną donoszoną zdrową dziewuszkę, a ją to siekło nieźle bo zrobiła się cała żółta jeszcze oprócz tego. Także głowa do góry i dzwoń do lekarza

no wyniki mam zabojcze. wlasnie ggt mam w normie tylko
:/
ale zadzwonie po 15bo po 15 bedzie w gabinecie i bede miala jak z nim pogadac. w ogole jak czytam ze amniopunkcje robia w cholestazie by sprawdzic czy wody nie sa zielone to mnie skreca ze strachu no i boje sie ze moj jasiu umrze :( wiem to straszne co pisze ale wiecie moj antos umarl a jak by jasiu jeszcze to i ja umre z zalu :(ehhh no nic zadzwonie i pewnie juz jutro albodzsiaj wieczorem bede w szpitalu jakk gin mi ppowie i zobaczymy co mi powiedza...

lecem sie polozyc :*

missiiss kochana, nawet tak nie myśl!!!! już dziewczyny pisały wcześniej, nawet w najgorszym przypadku, czyli cc teraz, to Dzidzior da rade!!!!!!!!!!!!! a stres to wszystko pogarsza!! 3mam &&&&&&&&&&& i błagam, nie myśl o najgorszym, bo Maluszek czuje, że się martwisz!!!

Pogłaszcz brzuszek od Nas wszystkich i pamiętaj, że MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!!

boze kicia dziekuje :* kurcze w ogole dziekuje wam wszystkim. wiecie ze jestem panikara ale poprostu boje sie ze mi sie znow nieszczescie przytrafi... ale wiem ze nie moge o tym myslec... dam znac co i jak niedlugo.

reklama
no wyniki mam zabojcze. wlasnie ggt mam w normie tylko
:/
ale zadzwonie po 15bo po 15 bedzie w gabinecie i bede miala jak z nim pogadac. w ogole jak czytam ze amniopunkcje robia w cholestazie by sprawdzic czy wody nie sa zielone to mnie skreca ze strachu no i boje sie ze moj jasiu umrze :( wiem to straszne co pisze ale wiecie moj antos umarl a jak by jasiu jeszcze to i ja umre z zalu :(ehhh no nic zadzwonie i pewnie juz jutro albodzsiaj wieczorem bede w szpitalu jakk gin mi ppowie i zobaczymy co mi powiedza...

lecem sie polozyc :*

nie wolno ci nawet tak myśleć!! Twój Jasio już teraz przeżyje na pewno. a ty się tu nie załamuj! czekamy na wieści.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry