• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Okazało się, że dziecko miało wadę genetyczną jamy brzusznej tylko jak to możliwe, że nikt tego wcześniej nie zauważył?!?! Mała przestała się ruszać w piątek, mimo wszelkich prób pobudzenia dziecka była zupełna cisza. Ryczę cały dzień bo to moja największa przyjaciółka. Powiedziałam jej, że zawsze może na mnie liczyć o każdej porze dnia i nocy.

Jeśli chodzi o liczenie ruchów to mój mały rusza się jak chce, raz mocno a raz wcale i przy liczeniu ruchów tylko bym panikowała.

bodzinka trzymam moooocno kciuki!! Wracaj do nas szybko kochana

Podejrzewam,że lekarz tak dokładnie wykonal USG ,że nie zobaczył,ze coś jest nie tak. Ja bym wyslała skargę do Rzecznika Praw Pacjenta. Właśnie po to robi się USG między 11,a 14 tygodniem ,żeby nie bylo takich niespodzianek,a jak wiadomo do miłych nie należą.
Najważniejsze ,ze zna przyczynę. To duzy sukces planując następną ciążę. Tylko lekarza trzeba znaleźć kompetentnego.

bodzinka kciukaski trzymamy !!!!!!!!!!!

elena
a y bys sie nie martwila jak nagle z szalonego dzidzia w brzuchu robi sie taki len?? nie sadze ze by cie to nie zmartwilo...

ku*wa jak ja juz mam dosc no ja pie*dole... wszystkie z sali ida rodzic co nowa przyjdzie 2-3 dni i idzie rodzic a ja gnije normalnie jak kompost i mnie szlak trafia mam juz dosc!!!!!! :(( jeszcze mi mmeza zabieraja na3 dni do warszawy musi z pracy jechac... i sama bede 3 dni gnic w domu po wyjsc nie wejde i nie zejde po schodach z 5 pietra a psy to osiwieja ze nie beda na dworze... a nnie szlak bedzie trafial jak beda skomlec pod drzwiami... no ku**ica mnie bierze poprostu i nic tylko wyc mi sie chce... :((jeszcze jak zaczne rodzic czy bede musiala do szpitala jechac to ja nie wiem jak to bedzie w razie w... taaa i na dodatek jak znam zycie i obyczaje firmowe po szkoleniu popijawa potancowa i o sexu nie mial tyle miesiecy i boje sie ze capnie jakas ... w ogole mam poprostu ochote sie powiesic... :(

reklama
Missiiss wygląda to tak jakbyś sie rzucała do mnie. Oczywiście,że by mnie to marwiło, bo i tak bywało u mnie,że nawet przez tydzień było kilka ruchów na dobę. . Ale doszłam do wniosku,że jak czuje ruchy to lepiej sie nie napędzać, bo stres nie jest potrzebny. Dlatego zawsze jak coś mnie nie pokoi to pod jakimś pretekstem jadę na IP,żeby zobaczyli czy wszystko w porządku. Nie Ty jedna straciłaś dziecko i nie Ty jedna masz schizy. Myślisz,że chciałabym mieć powtorkę z lutego??? Nauczyłam sie podchodzić do tego ze zdrowym rozsądkiem. Tyle razy sie schizowałam, w końcu czas zacząć cieszyć sie ciążą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry