sarka
trójkowa mama
właśnie nie wiem co w tym jest ale mnie też własnie po jajkach muuuli bleeee, to ich własnie nie mogłam jeść na pocz. ciąży i teraz chyba też muszę zrezygnować...jesuu zaraz chyba je...;//a ja zwymiotowałam śniadanie. Porażka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
właśnie nie wiem co w tym jest ale mnie też własnie po jajkach muuuli bleeee, to ich własnie nie mogłam jeść na pocz. ciąży i teraz chyba też muszę zrezygnować...jesuu zaraz chyba je...;//a ja zwymiotowałam śniadanie. Porażka.
a ja Wam powiem, że nie wiem od czego to zależy, ale (kiedyś wielka zwolenniczka allegro) zauważyłam, że coraz mniej się opłaca na allegro kupować. Prawie wszystko kupowałam w różnych sklepach stacjonarnych (oczywiście poszukałam takich tańszych). Ceny są niekiedy niższe niż na all lub takie same i nie dochodzi koszt wysyłki. Teraz jest taka tendencja, że wielu sprzedawców zarabia właśnie na drogiej wysyłce, więc koszty jeszcze bardziej rosną. Poza tym w sklepie sobie macam i widzę jak bardzo zdjęcia różnią się od rzeczywistości...
no i oczywiście w takich realnych zakupach jest większa magiaW zasadzie tylko karuzelke opłacało się bezwzględnie kupić na all (w stacjonarnym 200, a na all 155).

Do tego moja aktywność została ograniczona do łażenia po domu - to my już w ogóle nie mamy wspólnych zajęć- nawet wieczorami ja w sypialni z lapkiem, on w dużym pokoju przy stacjonarnym ciągle sprawdza transfery na naszej sieci ...ehh 

kupiona na allegro
faktycznie niedroga, mogło coś mnie tknąć, ale wolałam myśleć, że złoty interes zrobiłam
(szczególnie, że sporo osób zakupiło te pościele i komenty tez pozytywne). No i właśnie zaraz mykamy do jakiegoś hipermarketu poszukać poszewki, bo jutro rano muszę zanieść małej do przedszkola. Mogłabym dać jakąś z domku, ale chciałabym mniej używana zanieść