• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ewwe:szok: masakra jakaś! Boże dziewczyno jaka ty cierpliwa jesteś!! Ja niestety bym ją moment wywaliła z mieszkania :zawstydzona/y: Cóż twoje zachowanie potwierdza znany mi już od dawna fakt, że świetna z ciebie kobieta! Twój mąz to ma ogromne szczęście:tak:

Olkale widzę że mamy już na forum prawdziwe zoo - ty waleń, ja słonica ;-) Też się nie przejmuję wogóle tym - może jeszcze jakieś forumkowe zwierzątko dołączy do naszego zoo??
Co do pracy mgr to trzymam mocno kciuki za egzaminy!! Moja kuzynka właśnie też się ma bronic i też jest na wychowaniu fizycznym tylko że w Katowicach. Eh ależ wy babki macie nieziemskie figury! Nawet w ciąży... więc nie wiem gdzie ten "waleń" się ukrywa :)

reklama
ja reprezentuję kilka gatunków zgodnie z nazewnictwem mojego męża:
króliczek w sianku, foczka w piaseczku, lemurek i coś by się jeszcze znalazło bo on co chwila ma jakieś śmieszne określenie

ewwe mnie by szlag trafił, zresztą mieszkając jeszcze w wa-wie z wcześniej wymienionymi współlokatorami właśnie wyszłam z siebie a potem wynajęliśmy osobne mieszkanie, bo miałam dość syfu w kuchni ( wieczorem wszystko pozmywane, posprzątane, przeze mnie oczywiście, a rano jak wstałam na śniadanie to nie dość, że nie mogłam znaleźć czystego kubka to jeszcze nie miałam gdzie go postawić bo taki był burdel) oczywiście wyżeranie z lodówki i nie tylko, syf w łazience itd, zaginione kosmetyki itd

więc ja się już w życiu nie piszę na mieszkanie z kimś, nawet na jakimś wyjeździe wakacyjnym,

to ja na chwile zmieniam temat i pochwale sie Wam, że sie u mojego męża brata córcia sie urodzila dzisiaj. To teraz juz tylko my zostalismy. Wazyla 3700 i 56 cm wzrostu:) troche im zazdroszcze ze juz są po wszystkim...

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale to wszystko przez tą obronę.
Jutro mam usg i jak zwykle przeżywam, czy wszystko ok. Strasznie się cieszę, że zobaczymy synka, ale martwię się czy wszystko jest dobrze :( Miłego wieczoru kochane :*

moj maz z coreczka caly spacer sie dzis ze mnie nasmiewali, ze wypuscili chyba slonie z zoo :nerd: ale to norma :tak:

powinnam isc juz spac, ale ruszyc mi sie sprzed kompa nie chce ... maz u kumpla nocuje, mala spi. a ja jak glupia siadze przed kompem. jutro znowu nie bede mogla wstac rano - a zaplanowalam sprzatnie mieszkanka :sorry:

Ja też idę spać! Coś mam w dużym pokoju! A jestem sama w domu =( Albo to papierowa torba sama szeleszczy rozkładając się =( boję się zajrzeć, bo kiedyś znalazłam tam pajączka. A ja tego dziadostwa nieznoszę. Moje łakomstwo odbiło się nocną zgagą :( super nocka mnie czeka ;/ Ale jestem dumna... serniczka nie tknęłam!!!
Anka dziękuję za przepis =) na pewno skorzystam!
Dobranoc!

Witam z rana i to wczesnego :-( oststnie 2 noce przespała i juz myślałam,ze się unormowało, a tu d.... Nie spie od 2 h :-(
Piję herbatkę uspokajająca z Hippa, z nadzieja, ze mnie zmuli:tak:
Olkale widzę że mamy już na forum prawdziwe zoo - ty waleń, ja słonica ;-) Też się nie przejmuję wogóle tym - może jeszcze jakieś forumkowe zwierzątko dołączy do naszego zoo??
Co do pracy mgr to trzymam mocno kciuki za egzaminy!! Moja kuzynka właśnie też się ma bronic i też jest na wychowaniu fizycznym tylko że w Katowicach. Eh ależ wy babki macie nieziemskie figury! Nawet w ciąży... więc nie wiem gdzie ten "waleń" się ukrywa :)
Co do tych figur na AWF to lekka przesada... ja mam normalna figurę 173 cm wzrostu i ważę ok 65 kg, tzn normalną bez ciązy. Co prawda sporo ćwiczę i to moze mieśnie tyle ważą ;-) Rózne dziewczyny studiuja wf. Co prawda mniej widzi sie nadwag i raczej otyłosci brak...no chyba ze mówimy o wyczynowych lekkoatletkach z długimi nogami i szczupłymi jak tyczka ;-):-D
dzięki za kciuki:tak:

to ja na chwile zmieniam temat i pochwale sie Wam, że sie u mojego męża brata córcia sie urodzila dzisiaj. To teraz juz tylko my zostalismy. Wazyla 3700 i 56 cm wzrostu:) troche im zazdroszcze ze juz są po wszystkim...
Gratulacje dla rodziców i cioci :tak: no z jednej strony fajnie, ze już po, a z drugiej tak fajnie mieć maluszka w bruchu achhhh...trudno dogodzic kobiecie :tak::-D

Ewelinka pracę obroniłaś na 5 jak się domyślam :)
Nie nerwuj sie usg...wszystko będzie w porzadku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry