Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anka ale to że mała bedzie chciał ubierac sie na różowo (a gwarantuje ci że bedzie chciała)!! i jak bedziesz ja tak ubierać to nie znaczy że całe życe bedzie tak chodzić ubrana, wyrośnie z tego szybciej niż nam sie wydajeno i jeszcze spódniczki, muszą być koniecznie i to takie co się "kręcą" - wiecie jak się robi obrót hehe, choc i sa takie co wola towarzystwo chłopaków i spodnie;p
Dzieci małe nader szybko wyrastają ze swoich zboczeń hehe, i na pewno nie nalezy im tego ograniczać no chyba że grozi to dla nich czymś złym, ale kwestia podejmowania wyboru i posiadanie okazji to "namacalności"swoich wyborób to bardzo ważna sprawa
Chodzilo mi juz o duze dziecko - ze nawet jak nie wyrosnie to bedzie ok - byleby madre bylo i w glowie duzo mialo. No Moja ma teraz okres na spodnie, bo włazi ciągle na wspinaczki, na ścianki linowe, a w domu na mebleAnka ale to że mała bedzie chciał ubierac sie na różowo (a gwarantuje ci że bedzie chciała)!! i jak bedziesz ja tak ubierać to nie znaczy że całe życe bedzie tak chodzić ubrana, wyrośnie z tego szybciej niż nam sie wydajeno i jeszcze spódniczki, muszą być koniecznie i to takie co się "kręcą" - wiecie jak się robi obrót hehe, choc i sa takie co wola towarzystwo chłopaków i spodnie;p
Dzieci małe nader szybko wyrastają ze swoich zboczeń hehe, i na pewno nie nalezy im tego ograniczać no chyba że grozi to dla nich czymś złym, ale kwestia podejmowania wyboru i posiadanie okazji to "namacalności"swoich wyborób to bardzo ważna sprawa

(przed chwilą znowu się wspięła na regał
), za to muszą być dwie kitki lub 4 spinki do przedszkola. Bez tego nie da rady wyjść z domu.dokładnie, ważniejsze co w głowie niż na niejDoskonale wiem o tym - sama wyroslam z roznych takichChodzilo mi juz o duze dziecko - ze nawet jak nie wyrosnie to bedzie ok - byleby madre bylo i w glowie duzo mialo. No
Najgorsze to miec wizje i narzucac ja na sile...
Donoszone od 38 tygodnia, natomiast od 36 tygodnia już jest powiedzmy ok, jeśli waga w porządku. Wtedy tez wiele zależy od wykształcenia płuc.no to jednak będę panikować - zdecydowałami tak sobie myślę: gdzieś kiedyś słyszałam ale nie pamiętam czy to było z wiarygodnych ust że dziecko donoszone to urodzone po 36 tygodniu tak? po skończonym 36 tygodniu? bo jak tak to bym musiała jeszcze tylko 4 tygodnie wytrzymać tak? a to brzmi jakoś realniej niż 8...
Nie pozwalam jej oglądać Ben 10, bo to na moje nie dla 3-latków, ona z reklam najwięcej wychwytuje. W sobotę oglądała z mężem Ben 10 jak leżała pod kołdrą i w nagrodę za lekarstwo p/gorączkowe włączyliśmy jej z netu odcinek po polsku.Antylopka strachy powiadasz hehe, pocieszające jest to że u tak małego dziecka te fascynacje się dość szybko zmieniją
A jeszcze zaznaczę że oprócz ben 10 na CN moje dziecko ogląda również baśnie Andersena (swoją droga polecam cykl baśni na CD "Pan Andersen opoiwada")! na dobranoc zawsze jest czytana bajka, w dzień gospodarujemy zawsze jakiś czas dla siebie ale również ważne jest uczyć dziecko zająć się samym sobą, my mamy z tym troszkę problem i cały czas to ćwiczymy, bo samodzielna zabawa w rozojuż też jest bardzo ważna dla dzieca a dla nas...jako obserwatorów również, gdzie dziecko odzwierciedla niejdnokrotnie świat w jakim się znajduje, wyraża swoje uczucia, obawy itp