Ciekawe tematy widze... ciezko bylo nadrobic mimo ze bylam rano ^^
Co do wychowania mam swoja wizje juz, choc wiadomo ze wyjdzie wszystko w praniu. Chcialabym by faktycznie te wieksze prezenty byly z powodu jakiejs okazji a nie codziennie. By zabawy byly edukacyjne. Dziecko uczylo sie doceniac to co ma. Komputer i tv nie za wczesnie. Trudne to bedzie bo w domu sa dwa komputery i na pewno z czasem bedzie je ciagnac do nich (zwlaszcza jak koledzy w przedszkolu beda grac), a tesciow mam takich z typu rozpieszczajacego. Na pewno na poczatek posypie sie duzo prezentow - wiem to, bo nasz chrzesniak ma caly pokoj zabawek - prawie same prezenty od rodzny. Moja matka tez juz kupuje ciuszki dla naszej corki takie jakie uwaza za najlepsze, a nie jakie ja chce. Ciekawa jestem czy bedzie mnie sluchac, jak bede o cos prosic w kwestiach wychowania :/
Wiec wychowanie swoja droga, a walka z rodzina swoja

Poki jest male (glownie wiek niemowlecy) moze dostawac rozowe rzeczy i byc mala ksiezniczka ^^ Ale potem chcialabym zeby miala cos w glowie i to najwazniejsze dla mnie, nawet jak bedzie miec inne gusta niz mama. Moze nawet nosic rozowe i sluchac dziwnej muzyki - byleby byla madra, doceniala to co ma i byla odpowiedzialna. Wiem ze na pewno lepiej bedzie, by wychowywala sie w tolerancji, niz bym narzucala swoja wizje.
Ja mialam barbie i kena, dom im zrobilam w szafie - na szydelku zrobilam dywan, z pudelek po zapalkach mialam szuflady. Jeszcze mala laleczka posluzyla mi za ich dziecko

Marzylam o domku dla barbie, ale rodzicow nie bylo stac, a potem nie mogli znalezc i kupic (no allegro nie bylo). I przezylam

Wyobraznia pomogla
wczoraj z mężem oglądaliśmy Salt, nie wiem czy widziałyście, film akcji, niektóre momenty trochę naciągane, ale na prawdę całkiem fajny, do końca trzyma w napięciu, zakończenie takie jakby mieli 2 część kręcić, tylko strasznie "wymęczyli" angeline joli, gra główną rolę i strasznie ją tam "zbili",
ale nigdy nie mogę się na nią napatrzyć, piękna kobieta, w tym filmie ma blond włosy przez pewien czas i moim zdaniem ten kolor najlepiej jej pasuje, jest po prostu piękna
Tez widzielismy. Nie nazwalabym go filmem roku, ale w miare dobrze sie ogladalo. No i mozna bylo sobie zobaczyc, jak Olbrychski poradzil sobie w amerykanskim filmie

Tez mialam wrazenie, ze musi byc druga czesc... :-) Angelina o wiele bardziej mi sie podobala w tych blond wlosach i "normalnie" ubrana, niz jako np. super bohaterka Lara Croft (Tomb Raider).