Antylopka
Potrojna mamuska
dlatego pisałam do Tunii, która ma tylko Zuzkę, że ona może odsypiać w dzień. Bo my juz nie... choć się na to nie skarżeoliwka nie śpi więcej jak 2 godzinki. Kilka razy zdarzyło się jakieś 3 godzinki... w dzień w łóżeczku to śpi max 0,5 h, ale za to w chuście potrafi spokojnie jakąś godzinkę przespać. I podobnie jak Antylopka odsypianie w dzień odpada bo starszak też potrzebuje mamy. Teraz szczególnie bo jest chory i na antybiotykach jedzie. Dzisiaj w nocy kilka razy budził się i nie spał jakiś cza bo sobie zupełnie z tym strasznym kaszlem nie radzi. I jeszcze to zapalenie spojówek...wygląda jak 1000 nieszczęść biedny mój synuś...
wygląda na to że do niewyspania można się troszkę przyzwyczaić, a ja jestem tego przykładem![]()
asjaa - a nie wiesz co to był za masaż? ja wklejałam link do masażu Szantala.
jakby któras miała ochotę i czas -
Dziś w Między Kuchnią a Salonem Tomasz Jacyków z narzeczonym i mamą opowiedzą o swoim życiu prywatnym.
Poradnik dla świeżo upieczonych rodziców czyli jakie są potrzeby noworodka i jak je zaspokoić. Zapraszamy o 14.55.
Może Jacyków mało interesujący w naszym "położeniu", ale o potrzebach noworodków warto posłuchać, bo zawsze można znależć coś nowego.
Ostatnia edycja: