Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie jestem pewna, bo o kolce słyszałam, że pojawia się bardzo regularnie, czyli np zawsze od jakiejś godziny wieczorem, np od 16 do 19. A u nas nie ma takiego ciągłego płaczu o tych samych porach - więc to mi nie pasuje

a Maciejka zasnął nawet sam w łóżeczku, tzn najpierw na klacie mojej, ale przebudził się podczas wkładania do łóżeczka. Dałam smoka i umknęłam.Kobietki, mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zachowania maluszka. Z córeczka tego nie było, więc nie mogę bazować na doświadczeniu
Mój syneczek np leży spokojnie na ręku, przysypia - i nagle wydaje taki krzyk, krótki płacz. Albo leży spokojnie,ssie smoka i nagle płacz, czerwienieje okrutnie na buźce, podaje mu znowu smoka, którego podczas tego płaczu wypluł, to ssie go jakby strasznie głodny był...a z reguły te objawy są po jedzeniu. To pewnie kolka, co??Nie jestem pewna, bo o kolce słyszałam, że pojawia się bardzo regularnie, czyli np zawsze od jakiejś godziny wieczorem, np od 16 do 19. A u nas nie ma takiego ciągłego płaczu o tych samych porach - więc to mi nie pasuje
![]()
moj po mimo ciaglego placzu jeszcze nie uronil ani jednej lzy. od kiedy powinnam zaczac sie niepokoic ?
dziewczyny, mam pytanie - czy Wasze dzieciaczki płaczą już łzami???