Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
że niby chrzestni by chcieli imie wybierac? to niech sie o swoje dziecko postarają!.Ale się zaprłam, ze tym razem n ie będe załatwiac chrzestnych, rozmawiac z nimi..Bo potem usłysze jak z imieniem, ze sama wybrałam...
u mnie różnie, ale jeśli się nie upomina, to nie, bo ja zasypiam, a i młody najczęściej też. Jedynie jak zamierza marudzić, to wtedy się zbieram powolnymi ruchami i go podnosze - odrazu jest BEEEEK!! i idziemy spac dalejJeszcze pytanie odnośnie nocnego karmienia...odbijacie dzieci po jedzeniu w nocy?
Ja właśnie nie, mała ciagnie cyca i w międzyczasie ja zasnę, a ona ssąc też odpada i śpimy, jakbym ją podniosła do odbicia to by się wybudziła i takie błedne koło, bo znów byłby cyc, odbicie no i spania by nie było:/
on juz mial ten swoj przeskok, wiec ne wiem co to... na zeby za wczesnie, a tak to wyglada - wszytko pcha do buzi!! jak sie troche naje, to urzadza sobie "polowanie" na moje piersi ;-/ wiki tak robila przy zabkowaniu, ale miala z 3 miesiace, nawet ponad!Antylopka moze małemu zmienia sie ilosc jedzenia dlatego czesciej cycka chce, Natka tez tak miała ok. miesiaca...