sunnflower
Fanka BB :)
ja tylko na chwilkę podzielić się z mamami co problemy z kupą i kolkami mają - w desperacji kupiłam sobie takie coś Przeznaczenie rurki antykolkowej i muszę powiedzieć że rewelacja, jak już jest sytuacja podbramkowa, a u nas zazwyczaj taka jest to ta rurka zdaje swietnie egzamin, bo u nas już i czopki przestają działać, a termometre mi lekarz zabronił bo można jaką przetokę dzicku zrobić bo jest za sztywny a to pozwolił. Super dziewczyny - naprawdę od razu inne dziecko.
A poza tym byłyśmy na spacerze i zaraz idziemy na pierwszy dzień babci
ja przeziębiona maksymalnie, mąż praktycznie od rana do nocy w pracy i już powoli się wykańczam ale jeszcze daję radę..
Rzzadko bywam ostatnio ale myślami jestem z Wami i jak czasu chwila jest to coś tam poczytam.
A jeszcze mam pytanie jak wychodzicie na spacer to smarujecie czymś usta maluchom?
A poza tym byłyśmy na spacerze i zaraz idziemy na pierwszy dzień babci
ja przeziębiona maksymalnie, mąż praktycznie od rana do nocy w pracy i już powoli się wykańczam ale jeszcze daję radę..
Rzzadko bywam ostatnio ale myślami jestem z Wami i jak czasu chwila jest to coś tam poczytam.
A jeszcze mam pytanie jak wychodzicie na spacer to smarujecie czymś usta maluchom?
za co dostawalam ochrzan w szpitalu ze nie pokladam na bok noworodka a co mialam zrobic jak Wojtus tej pozycji nie lubi