Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na pewno zapisze sterydy!! nie wierze, aby postąpił inaczej, atak to na pewno chrostki znikną, ale p odsawieniu sterydów powróca i juz sie wtedy ich tak łatwo nie pozbędziesz - juz tylko sterydy.cwietka co do dermatologa to licz sie z tym ze raczej na pewno zaraz postawi swja diagnoze i wypisze leki, masci i inne, nie daj boze jaies sterydy, bo oni lubia tak od razu, a przeciez jak przyszlas to jakos "pomoc" musi:/
takze nie zawierzaj tak do konca, u noworodka-niemowlecia kilka chrostek to nic nadzwyczjnego
kurak, mój rzadko wychodzi. W Pl to raczej wychodziliśmy razem, sam to na kawalerskie, na mecze, na ryby...5 piw x 12 zł = 60 zł
+ taksówka 35 zł = 95 zł
czyli on w plecy jest za picie, i tyle samo dał midrogo go to wszystko kosztuje.
zainwestuje sobie w chustę
nie mogę sie doczekać kolejnego wyjścia męża na piwo heh![]()
witam
cwietka myslalam ze chodzisz wlasnie do formicitak czy siak ciezko mi powiedziec bo ja tam juz 3 lata prawie nie naleze i moglo sie pozmieniac. nie wiem jak teraz ale my chodzilismy do dr Gintrowskiej, bez rewelacji ale ok. nie stwarza zawsze wrazenia milej
Chodzicie w takie pogody jak dzis na spacery?
ewwe maz pomyslowy hehehe
asia a jezdzisz tak rano razem z maluszkiem tez?
my jutro zaliczymy swoj pierwszy wyjazd w gosci, do moich rodziców na db i dd![]()

ja w lutym zostaje na 7 dni sama, bo M jedzie do Normandii na 3 montaże. I nawet nie tyle mnie przeraża, że będę sama z dziećmi, tylko że do nikogo sie odezwać. Juz mówiłam mamie, zeby sie rozejrzała "po okolicy" i może by ktos do mnie przyleciał na tydzień - wikt i opierunek zapewnionyHej dziewczyny,
Ja też muszę tą zasadę wprowadzić, szkoda, że tak późno bo Marcin miał sporo wyjść, do tego codziennie fajki, oj bogata bym była:-)
Już potwierdzone, że w niedzielę o 18:30 zostanę słomianą wdową, mam nadzieję, że sobie poradzę, ale sądzę, że nie powinno być wiele problemów, bo Madzia jest na prawdę mało wymagająca (aż mnie to czasem przeraża).
no chyba żeby z nudów nie padły...Antylopka ja nie wiem czemu ale Szwajcarzy tak sobie wlasnie wymyslili.Chyba po to zeby Szwajcarki ktore siedza w domu mialy co robic![]()
ja codziennie rano zaprowadzam Wiki na 8.30 do przedszkola z Adaskiem w chuście, a odbieram spacerowo z wózkiem.Asia ja też teraz będę woziła Julie do szkoły na 8 razem z Madzią.
a lekarz w preluksacyjnej powiedział, ze nawet 6h dziennie dzieci powinny leżeć na brzuchu, a 2h to już zupełne minimum
)no nam się jeszcze nie udało zrobić wspólnego wieczoru, albo Zuzia nie chce spać albo ja padałam z nóg albo było trzeba coś w domu zrobić, ale powoli jakoś wszystko się układa...