Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzien doberek.
Kurcze u Jasia tez jest jakas wysypka ale cos podobnego jak u Wiolci-czerwone plamki a w srodku krostka.TRoche tego ma i na szyjce sie pokazalo.Teraz nie wiem czy to tradzik czy alergia
Dziewczyny zawsze mi mama mowila ze jak dzidzius spi z raczkami w gorze to jest zdrowe a moj Jas czesto ma raczki wzdluz ciala.Slyszalyscie o tym czy to jakies zabobony?
Tunia widze ze twoj skarb tez dzis konczy miesiac:-)
Asjaa mnie tez by szlag trafil jak by mi tak kazdy dziecko calowalDelikatnie bym ochrzanila
![]()
i trzeba zawiązać na łóżeczku czerwoną wstążeczkę
bez komentarza
yyyyyy
ooo mój Adaś też dostał coś podobnego tylko na razie słabsze to jestMamolka - dzięki. U nas wygląda to znacznie gorzej. To jest policzek bardziej zaatakowany wysypką, drugi jest nieco lepszy.
Nie mam pojęcia, czy to ją swędzi. Niby się nie drapie, ale mam wrażenie, że jest bardziej marudna. Chociaż może sobie to wmawiam.
ooo mój Adaś też dostał coś podobnego tylko na razie słabsze to jest
połozna twierdzi że na 99% to trądzik noworodkowy