Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

teraz byłam u pana doktora Wojciecha Konera bo wizyte tą nam ustaliła pani doktor która się nami zajmowała jak jeszcze młoda leżała w szpitalu a na kolejną wizytę to nie wiem jeszcze do kogo pójdęaluśka- do kogo chodzisz na kontrole bioderek? .. eh i znowu chodźki ;/
może też do niego bo jakoś na hipoteczną nie chce mi sie iśc...To super, bo już się bałam, że jestem skazana na brak słodyczy przez najbliższych kilka miesięcy.cwietka jest margaryne bez mleka ale w kostce. wiem bo mamy skazowcow uzywaja jej do jablecznika sypanego![]()

współczuję takich nocnych stresujących przeżyć oby się już to więcej nie powtórzyłyJa w nocy kładę Krzysia na boki nigdy na plecy, wczoraj w nocy piernik się odwrócił na plecy usłyszałam przeraźliwy krzyk o 3 w nocy, jak się okazało Krzysiek się dusił bo mu się pokarm wrócił ustami i nosem:-( Biedny nie miał jak oddychać:-( To jego ulewanie jest okropne! A jak śpi na boku to wypluje szybciej. Niesamowicie się wczoraj wystraszyłam, w 5 sekund byłam przy łóżeczku i stukałam młodego po pleckach![]()

oj nie zazdroszczę ale mam nadzieję że ta skaza szybko jej przejdzieMy po wizycie położnej - niestety potwierdziła skazę :-( Ale jej wizyta jakoś podniosła mnie na duchu. Pocieszyła mnie, że nie muszę jeść tylko ryżu, bo już panikowałam, że wszystko może Idzie szkodzić. Mam odstawić mleczne :-( i czekać. Za tydzień, dwa spróbuję napić się mleka sojowego, a potem koziego. Może na to nie będzie uczulona.
A zieloną kupą mam się nie przejmować.