Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sądzę, że poradnia dzieci zdrowych jest przeznaczona dla dzieci ZDROWYCH! Twoje dziecko nie jest jedyne i może pozarażać inne, które będą miały pecha być w tym samym czasie w tym samym miejscu. Zamów wizytę domową jeśli się boisz, ale nie narażaj innych.
niekoniecznie... życzę zdrowia Twojemu dziecku.lekarz wie najlepiej co robi!
Przy przepuklinie pępek sie wypręza na góre. Ale przepuklina nie robi sie do płaczu, podczas płaczu tylko sie powiększa, tak jak podczas kolek, wzdęć i pręzenia na kupke.Fifek płacze malutko a przepukline ma. Przyczyna przepukliny sa słabe mięsnie brzucha. Jak podejrzewasz przepukline to lepiej iść do pediatry, ona Ci powie czy kleić. Na przepukli ne sa specjalne plastry, my ich uzywany i po tygodniu pepuszek ładnie się wchłania. Możesz je używac dwa tygodnie jeden, nie odklejaja sie podczas kapieli...Ale róznie bywa, nam odłaziły..Dopiero teraz sie trzyma. Poza tym niech peditra zobaczy bo może wystarczy więcej na brzuszek kłaśc bo one strasznie skóre podrazniaja...Ja go kładłam na brzuszek duzo jak tylko zaczełam podejrzewac przepukline i wyrażnie się zmniejszała.czesc dziewczyny mam problem wiec zwiazku z tym mam pytanie do doswiadczonych mam " jak wyglada przepuchlina pepkowa? strasznie sie martwie bo osttanio Wojtusiowi zmienil sie pepek z jednej strony tak jakby "wyszedł ku gorze" i strasznie placze a wiem ze przepuchlina robi sie z placzu i ze pepek sie zakleja ale czy to na pewno jest to :-(
Hmm a my róznie....A Fif w ogóle coraz mniej na spacerach spi, boli obserwowac więc juz wisza miśki na wózku. Ciuchutko jak myszka jest.Tak sobie czytam o Waszych spacerach... Zawsze wychodzicie jak dziecko nie śpi? Bo my w zasadzie zawsze "na spaniu"A nawet jak Franek jest obudzony, to zasypia po włożeniu do kombinezonu. Muszę go zostawić na moment samego w domu jak znoszę wózek, więc wolę, żeby wtedy spał...