ag29
Fanka BB :)
Witam,
przepraszam sie sie wtrące i to w nie odpowiednim wątku, ale już nie wiem co robić. Mam pytanie do dziewczyn karmiących piersia i butelką.
Ja od początku karmie piersią, chociaż pierwsze dni mały był dokarmiany butelką, przez cc nie miał nawyku ssania piersi. Tak więc karmię piersia, a na noc daje mu butelkę 120ml. Ostatnio jest coraz bardziej niespokojny i włączyłam butelke w dzień czasami 2 * po 60ml a przed chwilą pochłonął 120ml i na to jeszcze chciał pierś. Jak mam to wyregulować? Jak Wy dokarmiacie butelką po każdym karmieniu?Mój mały butelki chłonie z taką pasją i apetytem a na piersi często mi zasypia
. Dodam jeszcze że karmie przez kapturki. Bede wdzięczna za każdą podpowiedz.
przepraszam sie sie wtrące i to w nie odpowiednim wątku, ale już nie wiem co robić. Mam pytanie do dziewczyn karmiących piersia i butelką.
Ja od początku karmie piersią, chociaż pierwsze dni mały był dokarmiany butelką, przez cc nie miał nawyku ssania piersi. Tak więc karmię piersia, a na noc daje mu butelkę 120ml. Ostatnio jest coraz bardziej niespokojny i włączyłam butelke w dzień czasami 2 * po 60ml a przed chwilą pochłonął 120ml i na to jeszcze chciał pierś. Jak mam to wyregulować? Jak Wy dokarmiacie butelką po każdym karmieniu?Mój mały butelki chłonie z taką pasją i apetytem a na piersi często mi zasypia
)
także nocki musze powiedziec przesypia cięgiem pięknie, dlatego pewnie w dzień buszuje
u mnie z kolei w nocy jest na piersi (mega regularna) w dzień od kilku dni dokarmiam bo sie denerwuje i u mnie podobnie- pierś plus np 60 ml z butelki, a za godzine znów chce, possie z 20, 30 i koniec i tym podobne więc myślę że póki jest pierś + butla to cieżko o regularność bo w zależności ile sobie z tej piersi wyciagnie. A czemu karmisz przez kapturki? jesli możesz to starj sie bez, wtedy maluch na pewno wiecej ci wyciągnie a może i skończy przyspiać ci bo będzie sie mniej męczył