• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

a jak udało ci sie wstawić dwie fotki do sygnaturki?
jak daję fotkę do suwaczka to i tak mi fotki nie pokazuje przy suwaczku
jak wstawiam do sygnatury to mogę tylko jedną

------------------
serio wszystkim Wam zeszły się mięśnie?
nikt nie ma takiego zbioru skóry na środku? (jak leży)

Szczerze powiem, że już nie pamiętam:-D. Wiem, że kombinowałam na różne sposoby, aż się udało. Robiłam sporą przerwę enterem między jednym suwaczkiem a drugim bez tego głupoty wychodziły.

reklama
Franol dalej marudzi... Cierpliwości... ... ...

Trochę się zaczynam martwić, bo już jakiś czas temu zauważyłam, że Franek preferuje lewą stronę, jeśli chodzi o obracanie głowy. Trochę też przechyla główkę do lewego ramienia. Sprawdzałam dziś, czy wodzi wzrokiem za zabawką - w lewo jest super, patrzy aż do całkowitego obrotu głowy, ale w prawo wodzi oczami, a jak zabawka jest tak daleko, że musiałby obrócić głowę, żeby patrzeć na nią dalej, to spuszcza z niej wzrok. Nie wiem czy już się niepokoić, czy jeszcze nie...
U pediatry mamy wizytę za dwa tygodnie na szczepieniu, ale nie mam zbyt dobrego mniemania o tym lekarzu... Czeka nas jeszcze jedna wizyta u neurologa, na poprzedniej kobieta powiedziała niby, że wszystko ok. No zobaczymy...

Witam:-)
Ewa Jas tak od wczoraj marudzi ze szok:no:Wczoraj to prawie w ogole nie spal:no:A teraz zaczyna sie to samo:sorry2:Moj kregoslup juz nie daje rady:confused:A do tego Adas mi sie bardzo rozchorowal.Kaszle jak stary gruzlik.Dobrze ze chociaz temp nie ma.Tak wiec dzisiaj wizyta u pediatry.Zeby tylko Jas nic nie zalapal.

Olcia my powinnysmy zalozyc grupe wsparcia dla karmiacych, niemogacych sie odchudzac:-D

Lece bo Jasko kwika.No i znow sobie nie popisze.
Milego dnia

Franek wczoraj spał 2 godziny na spacerze, a potem ciut podrzemał u Taty na rękach pod wieczór. I to było tyle...
Na szczęście wciągnął przed sekundą smoka (nie wiem jak udało mi się go to tego zmusić), bo był okropnie już śpiący, a nie mógł się wyciszyć. Wszystkiego próbowałam, smok był ostatnią deską ratunku. Po minucie zasnął, po kolejnej minucie go wypluł i śpi już ładnie. Uff...
A ja szybko do roboty...

hej:-)
Gabriela ja też tak nie mam.
Za to mój brzuch to nie taki mały flaczek:wściekła/y: jak siedzę to już pod piersiami się zaczyna:crazy:
Ewa życzę spełnienia panów!!wygląda to naprawdę rewelacyjnie:-D
Asia, współczuję choroby starszaka:-(
Maciejek śpi mi na kolanach, noc ok- zasnął ok 20 i pobudki na jedzonko o 2 i 6. nic mi się nie chce... może oprócz wiosny:sorry2:

sarka - kciuki :)))

Hejka.
Ale ziiiąb:szok:! Dziś na pewno spacer odpada!:no:
Sarka &&&&&&&&&
Młody z rana zrobił scenę, że on się nie ubierze i nie chce do przedszkola:realmad:. Coraz częściej zdarzają mu się takie akcje złego zachowania:angry:. Tak od jakiegoś tygodnia, dwóch. Mam nadzieję, że to bunt czterolatka, a nie próba zwrócenia na siebie uwagi wynikająca z mniej poświęcanego teraz jemu czasu:hmm:.

Ewa życzę spełnienia panów!!wygląda to naprawdę rewelacyjnie:-D

Dziękuję :) Umarłabym ze szczęścia, gdyby udało się zrealizować kupno tego domu, gdyby Mąż tam dostał dobrą pracę, a ja dostałabym się na uniwersytet. Ale aż tyle szczęścia na jedną rodzinę raczej nie może przypadać...:( Chociaż kto wie ;) Dziś Mąż wysyła cv...

witam
ewa super zycze zeby sie Wam udało. Ja tez prosze o kciuki bo złozylismy papiery o kredyt i oby nam szybko przyznali to bysmy w marcu ruszali z budową:)
gabriella ja mysle ze ta Twoja skóra to dlatego ze jesteś chuda a skóra sie w ciązy rozciągneła i jeszcze do normy nie wróciła-wcieraj kremy i moze cwicz brzuszki i sie wyrówna . Ja takiego nie mam bo u mnie wciąz jest oponka i w oponke to sobie tez moze paluchy wsadzic:)
a sun ma racje ładną masz obrączke:)
moja PAulisia poszła dzisiaj do złobka i mam nadzieje ze chorób dość na jakiś czas i pochodzi troche.

reklama
czesc dziewczynki
mam pytanie do mamusiekktore podaja wit D jak dlugo macie zamiar ja podawac?
ja gdzies przeczytałam ze do 3 miesiacy ale juz sama nie wiem ;/
a tak ogolnie to u nas dosc kiepsko Wojtus strasznie marudny od 2 dni ja ledwo co posuwam sie do przodu z praca a w srode poprawka egzaminu wiec prosze trzymac za mnie kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry