Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i znowu ze spaceru nici.Młody z rana zrobił scenę, że on się nie ubierze i nie chce do przedszkola. Coraz częściej zdarzają mu się takie akcje złego zachowania
. Tak od jakiegoś tygodnia, dwóch. Mam nadzieję, że to bunt czterolatka, a nie próba zwrócenia na siebie uwagi wynikająca z mniej poświęcanego teraz jemu czasu
.

u mnie Adas spał od 23 do 4 w swoim łóżeczku, najadł się i zasnął ze mną i obudził sie po 7 rano, aby zrobić kuuuuupę!! poszliśmy zaprowadzić Wiki do przedszkola, poranna toaleta, jedzonko i witaminki i.... kuuuuupa!! heheDzisiaj w nocy Idek o 3 się obudził i nie mógł zasnąć, bo coś go gniotło w brzuszku. Przypomniał mi się Franek Ewy i przewróciłam dzidziusia na brzuszek. Zasnął dalej i spał do 7, a potem poszła meeega kupa.
hehe, własnie chciałam zaproponować elektrostymulację, jeśli to wina mięśni.To, ze skura jeszcze jest rozciągnięta, to wiadomo, alejeśli mięśnie się rozeszły, to mozesz isc do gabinetu fizjoterapeutycznego i zapytac o elektrostymulację m.prostego brzucha. To nie boli, dawkuje sie do Twojego subiektywnego odczucia mróweczek w momencie impulsu prądu. Seria 10 zabiegów w Poznaniu prywatnie kosztuje około 100-120 zł.Gabriela - ja też tak nie mam (raczej, bo nie czuję mięśni przez warstwę tłuszczu) Wygląda na to, że mięsień prosty brzucha się rozszedł, ja na twoim miejscu poszłabym do specjalisty, pewnie są na to jakieś ćwiczenia - brzuszki wzmacniają m. prosty, ale nie wiem czy w tej sytuacji są wskazane. Ja się nie znam, zapytaj Antylopkę;-)