Gosia B. na pewno bedzie dobrze
moja Ala co chwile sie zrywa, dalej wierzga nóżkami-i kupy brak tylko pierdki-jak do wieczora nie bedzie to chyba czopka jej wsadze.
Ja tez sie pożale. Wczoraj sie dowiedzialam ze jest wysokie prawdopodobienstwo ze jak wroce do pracy to tylko na pół etatu... niby fajnie bo bede miala wiecej czasu na dziecię a drugiej jak sie chcemy budowac to porażka...
a Ala taka super-śmieje sie co chwile gaworzy wiec moze to i dobrze ze więcej czasu z nią będę mogła przebywać. Tylko musze znalezć jakąś studentke na te kilka godzinek
aaa Antylopka wrzuc fotke jak wygladasz w sukience
a w tvn bedzie o dietach...
moja Ala co chwile sie zrywa, dalej wierzga nóżkami-i kupy brak tylko pierdki-jak do wieczora nie bedzie to chyba czopka jej wsadze.
Ja tez sie pożale. Wczoraj sie dowiedzialam ze jest wysokie prawdopodobienstwo ze jak wroce do pracy to tylko na pół etatu... niby fajnie bo bede miala wiecej czasu na dziecię a drugiej jak sie chcemy budowac to porażka...
a Ala taka super-śmieje sie co chwile gaworzy wiec moze to i dobrze ze więcej czasu z nią będę mogła przebywać. Tylko musze znalezć jakąś studentke na te kilka godzinek
aaa Antylopka wrzuc fotke jak wygladasz w sukience
a w tvn bedzie o dietach...
Ostatnia edycja:

a dodam że wpłacali co miesiąc spora sumę, normalnie złodziejstwo!
, choć prosił o coś przeciwwirusowego, ale imbecyl stwierdził że to nie ospa. Heviran dostał dopiero po 3 dniach od pierwszych objawów i krosty były wszędzie, nawet na języku i podeszwach
. Dobrze wiedzieć, bo pewnie wcześniej czy później mój przedszkolak może to załapać.