• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Gosia B. na pewno bedzie dobrze
moja Ala co chwile sie zrywa, dalej wierzga nóżkami-i kupy brak tylko pierdki-jak do wieczora nie bedzie to chyba czopka jej wsadze.
Ja tez sie pożale. Wczoraj sie dowiedzialam ze jest wysokie prawdopodobienstwo ze jak wroce do pracy to tylko na pół etatu... niby fajnie bo bede miala wiecej czasu na dziecię a drugiej jak sie chcemy budowac to porażka...:(
a Ala taka super-śmieje sie co chwile gaworzy wiec moze to i dobrze ze więcej czasu z nią będę mogła przebywać. Tylko musze znalezć jakąś studentke na te kilka godzinek

aaa Antylopka wrzuc fotke jak wygladasz w sukience:)

a w tvn bedzie o dietach...

Ostatnia edycja:
reklama
uuu a cóż to za wieczór Wam się dziś szykuje....:-p

Co do lokat to żadnych takich bo nic nie wieadomo jak u nas z waluta przez lata będzie ana pewno coś sie zmieni. Mi rodzice założyli ksiazeczkę oszczędnościową jak byłam mała, po wszystkich dewaluacjach wypłaciłam z niej coś 1.300 zł za co kupiłam sobie okap do kuchni:-D a dodam że wpłacali co miesiąc spora sumę, normalnie złodziejstwo!
wieczór imieninowy:)
u mnie było to samo z książeczka mieszkaniową, bo oni zamiast obcinac zera przy denominacji, to jakiś podzielnik zastosowali... i kicha

aaa Antylopka wrzuc fotke jak wygladasz w sukience:)
mąz zrobi wieczorem, bo teraz jeszcze mnie spacer czeka i fotografa brak

Chyba odwołuję panikę związaną z obracaniem przez Franka główki tylko w lewo. Dziś już na prawo też się patrzy. Chociaż lewą stronę zdecydowanie woli.

Franol leży na bujaku i jęczy: błeeee, uuu, eaeaeaea, ełełeł... Ja już nie wiem, o co mu chodzi, maruda jedna...

gabriela - współczuję, ale sarka ma rację - koniecznie weźcie heviran, im wcześniej tym mniejsze będą objawy. Ja przechodziłam ospę w wieku....26 lat, nie wiem jak się uchowałam;-) Po pierwszych objawach, czyli baaardzo wysokiej temp. i 1 krostce poszłam po heviran właśnie i nie było tak źle;-) 2 tyg po mnie zachorował mąż (28 lat) i nie dostał się do naszego lekarza, bo weekend był, a na pogotowiu dali mu nurofen:szok:, choć prosił o coś przeciwwirusowego, ale imbecyl stwierdził że to nie ospa. Heviran dostał dopiero po 3 dniach od pierwszych objawów i krosty były wszędzie, nawet na języku i podeszwach:dry:

ja sie melduje tez ;) dzis pierwszy raz mala dala mi sie w miare wyspac. tzn spala od 24 do 8.30 a jedna tylko przerwa na karmienie :)))) poza tym rano nie musialam sie spieszyc, bo sasiadka mi popilnowala Alicje na czas odprowadzania Niny do przedszkola. i jeszcze maz na jutro wolne, wiec wogole jestem cala happy :D

nie wiem czy pamietacie, jak bylam na usg bioderek z Alicja, to ortopeda w medicover powiedzil, ze ma cos ze stopkami - niby za bardzo wygiete do srodka, pojechalam wiec dzis do sprawdzonego ortopedy, oczywiscie prywatnie. no i oczywiscie wszystko jest ok - tzn. stopki ma rzeczywiscie troche do srodka, ale to sie na pewno rozprostuje. ma ja tylko smyrac po zewnetrznych stronach stopy :)

cristalrose - ale juz szybko do pracy wracasz. chyba pierwsza z nas! a bedziesz szukala opienkunki?

hej kobietki!
a u nas mały sukces - dziś 2 kupy na liczniku, jedna duża, jedna mała- każda mi się podobała hihi;-):laugh2:
i bez wspomagania:-)
może to efekt zmiany mleka na Nan?? mam nadzieje, że tak i że to koniec naszych problemów brzuszkowych:tak:

Gabi
- trzymam kciuki, żeby Adaś się nie zaraził!! Powiem szczerze, że ja się najbardziej boję, że Milunia własnie ospę przyniesie z przedszkola. No i grypę żołądkową, ale tu mam nadzieję, na działanie szczepionki na rota.

a, i ja się pożalę - m egzamin nie poszedł, cholera. Jestem na przemian zła albo zrezygnowana z tego powodu.

Gosiu - będzie dobrze, trzymam &:tak:

sun kurka nie strasz bo my w ten czwartek się na on pneumo wybieramy...ale może jeszcze z tydzień odwleczemy....

krolcia ano jest na szczęście:) warto miec w apteczce wcześniej bo jak napisałam - trzeba szybko go podać - powiedz pediatrze ze w p-lu dzieci chorują i niech ci wypisze recepte bo się spodziewasz choroby:p

asjaa oby problem kupkowy poszedł w niepamieć, życzę tego ;)
Też mam nadzieję że szczepionka na rota ochroni nasze maluchy przed tym paskudnym wirusem! oooch ile to razy sie już zmagaliśmy z tym (raz nawet zaliczyliśmy 7 dniowy pobyt w szpitalu:()

Gosiu trzeba wierzyć że będzie dobrze a jak nie ta praca to pojawi sie inna... może lepsza...głowa do góry:) nawet nie wiedzialam że tak szynko planujecie wyjazd!?

reklama
Gosia - wszystko się ułoży zobaczysz...
A my wróciłyśmy ze szczepienia na pneumokoki- jeny jak to moje dziecie płakało a ja prawie razem z nią - masakra
stosuj krem emla na godzine przed szczepieniem

nie wiem czy pamietacie, jak bylam na usg bioderek z Alicja, to ortopeda w medicover powiedzil, ze ma cos ze stopkami - niby za bardzo wygiete do srodka, pojechalam wiec dzis do sprawdzonego ortopedy, oczywiscie prywatnie. no i oczywiscie wszystko jest ok - tzn. stopki ma rzeczywiscie troche do srodka, ale to sie na pewno rozprostuje. ma ja tylko smyrac po zewnetrznych stronach stopy :)
no to super.
jakos przegapiłam ten post...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry