gratulacje dla Danielka

a tu cos na popraw humoru-trzeba zjechać na dół strony i przeczytać jakiej firmy są kozaczki

myślałam że padne...
Śliczne kozaczki dla małej Królewny (486906984) - Publiczne Archiwum Allegro
Dobre. Coś w stylu toreb skórzanych firmy "Genuine leather"

- też ich pełno na allegro.
Dziewczyny powiedzcie co robicie z pieniędzmi ze chrzcin? Inwestujecie je jakoś?? Chciałabym kupić coś Krzysiowi ale nie wiem co...
Jak coś dostaniemy ;-) to nabędziemy walutę, jak zwykle zresztą, bo my na kontach mamy symboliczne kwoty- a co się mają naszym kosztem bogacić;-)
Wiolcia kup krzesełko do karmienia, na pewno się przyda
to się ciesz, bo w Poznaniu miałam jedna podwyżkę od stycznia 2006r - 70 zł brutto, az żal się śmiać.... Fakt, że dodatkowo płatne są zajęcia z anglojęzycznymi i to bardzo dobrze płatne, ale to jednak dodatkowa praca.
heh, no właśnie, u nas asystent to grosze zarabia - ok 1500zł, o podwyżkę trzeba podania składać

A z anglojęzycznymi to też trzeba umów pilnować, u nas się wycwanili i zawierają pod koniec roku akademickiego i oczywiście kroją strasznie te godziny i nic zrobić nie można. Mnie w zeszłym roku oszukali na 900zł

efekt był taki, że nie miał kto zajęć prowadzić, bo ja się wypięłam...
Kurczę, mój dzikus szaleje od kilku dni, czyżby znowu skok - tylko ten ma niby trwać do 19 tyg. ja się załamię:-( Wrzeszczy cały czas i to tak jakbyśmy mu co najmniej wyrywali paznokcie, nie che jeść, spać, na ręce, na siedząco, na leżąco

tylko przy kąpieli nie płacze (mąż wpadł na pomysł by go 4 razy dziennie kąpać, hmmm, pomyślę...;-)).
Mnie macierzyński się kończy 1 kwietnia - taki żarcik losu;-) plus 2 tyg. dod. i kilka dni zaległego, więc po świętach wracam do pracy