Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie, do listopada mąż będzie z młodym do ok. 15.00 a potem ja, a mąż do pracy 15-21. W listopadzie kończy mu się umowa i jeśli nic nie znajdzie to będzie kurem domowym;-) A jak coś znajdzie, to będziemy się zastanawiać...Do żłobka nie chciałabym go wysyłać, tylko w ostateczności.cristalrose - ale juz szybko do pracy wracasz. chyba pierwsza z nas! a bedziesz szukala opienkunki?
cze,u ja tego wcześniej nie przeczytałam tylko teraz dopiero! szlakgabriela nie M weżmie od lekarki recepte na lek Heviran to jest p/wirusowy na ospe - podany w pierwszy dzień wyst. objawów bardzo łagodzi ospę, Wiktor brał, przeszedł ją lajtowo, mysle że własnie dlatego![]()
Jakbym swojego słyszała "...będę zajmował się dzieckiem sprzątał, gotował" Jasnecristalrose - to fajnie, ze mozecie sie z mezem wymieniac! ja tak mialam przy Nince - maz pracowal w domu, wiec od rana on byl z Nina, a potem jak wracalam z pracy to on siadal do swojej. i zawsze mowi, ze on marzy o tym, zeby byc kurem domowymtylko dla niego ta rola sprowadzalaby sie do opieki nad dzieckiem i siedzenia przy kompie
![]()
...a świstak siedzi i zawija....;-) Nie wiem kiedy znalazłby na to czas - musi przecież oglądać te kilkanaście kanałów sportowych, a i przy kompie trzeba posiedzieć....;-)