• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
witam :)

u nas znowu mroz straszny. zostajemy w domu, bo i tak prawie codziennie wychodzimy po Nine do przedszkola, a dzis akurat maz jest w domu, to nie musimy :D mialam sprzatac, a od rana sie obijam :/

ewwe - wspolczuje walki z wspollokatorka. niestety z tego co piszesz to taki typ czlowieka, ze chyba nic jej nie da do myslenia ...

Antylopka - pozdrow koniecznie Bodzinke i przekaz, ze tesknimy :)

wrublik - moja starsza to siedzi przy mnie zawsze jak karmie Alicje. musze wtedy sie z nia bawic albo czytamy ksiazeczki ... no chyba ze jest maz w domu, to sie nia zajmie

też kiedyś chciałam bliźniaki ale teraz chyba bym sobie rady nie dała już widze jak karmie na dwa cyce hehe

podziwiam samotne matki jak one to wszystko same są w stanie zrobić ja na chwile obecna mam pomoc 24h i może nie muszę to nie potrafie ale za miesiac zostaje sama i to dobiero będzie lekcja zycia już się boje

a co z tą ospą nie ospą?

wiecie co ja tych skoków nie odróżniam ciemna masa ze mnie :zawstydzona/y:

Witajcie!
Tak strasznie mi głupio że nie mam żywcem czasu poczytać Was...;( I że Was tak wykorzystuje gdy jest problem, ale jestem sama w domu i jesteście moim jedynym ratunkiem;)

Chyba ktoś podmienił mi dziecko.....od jakichś 3dni Lenka tuż przed zaśnięciem tak strasznie płacze że potrafi się zanieść z płaczu....Przy cycu odpada- śpi jak zabita...podnoszę do odbicia i ona chce podziwiać świat etc ale zmęczenie tak duże że płacze...I żadne noszenie, zmiany pozycji, suszarka etc nic nie pomaga...Po prostu tak długo płacze że na tyle się męczy że w końcu usypia..Ale żeby ten sen był dłuższy niż 15min to musi być włączona suszarka( rachunek za prąd będzie cuuudowny :P
Czy miałyście coś takiego ze swoimi dzieciaczkami? Ja jestem na antybiotyku Augumentin, czy możliwe że przez to?

Z góry dziękuję Wam za odpowiedź.
Buziaki dla Wszystkich!

agaj ja uwielbiam suszarke zostało mi to z dziecinstwa ten szum mnie wycisza zawsze jak sie chce zrelaksowac to ide do lazienki i się susze a moze to ten skok co dziewczyny pisza

agaj u nas z tym rykiem przed spaniem jest to samo od zeszłego tygodnia:no: więc współczuję, bo nieźle się trzeba nakombinować:no:

moje dziecko natomiast jak się uczy (tak, wciąż sie uczy:no:) podnosić głowę to pełza, zamiast podnosić głókę to tyłek w górę, macha nogami i pełza... nie wiem czy się mam martwić...

w książce, 1 rok życia dziecka jest napisane, że jak dziecko kończy 2 m-ce to MOŻE podnosić głowę o 45 stopni, ale jak kończy 3 m-ce to już POWINNO
więc może ma jeszcze chwilę czasu żeby załapać....:no:

Ziiiimno! Właśnie wróciliśmy ze szczepienia, mój tłuścioszek waży 5770 :) i od tygodnia nie chce słyszeć o żadnym spaniu w dzień, więc jako wyrodna matka mam nadzieję, że to szczepienie go trochę przymuli ;)

reklama
z rykiem przed snem to mam tez makabre od 19 do 23 tylko na chwile sie ucisza w przerwie na jedzenie i przewijanie az w koncu pada na 8 h snu... ale idzie sie nawkurzac...

moj to pewnie juz z 6500 gdzies wazy :/

yvona a robisz sama zaproszenia?? jak tak topochwal sie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry