Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zaczął marudzić po 14 i padł ze zmęczenia (czego nie kapuje bo spał z przerwami na karmienie do 12 hehe. tylko o 9 jeszcze go całego przebrałam przy karmieniu...). i teraz zamiast się najeść to śpi i obudzi się pewnie z krzykiem!!
bo jak będziesz zachwalać tak jak mamolka to chyba też go niebawem jednak upiekę 
my dostaliśmy taką huśtawkę: MW-FP USPOKAJAJACA HUŚTAWKA LAS TROPIKALNY (1462410338) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (nie od tego sprzedawcy) jeszcze w listopadzie. Koleżanka miała dla synka i doskonale się sprawdziło. Ale u nas wcale nie jest takie supertutaj link u tej sprzedawczyni kupilam fajnie szybko sprawnie
BRIGHT STARTS -------- HUŚTAWKA DELUXE ŚLIMACZEK (1463888508) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wkladasz dziecko i dziecka nie ma na poczatku bo pozniej jak sie oswoi i przyzwyczai to juz trzeba go ululac a dajesz go pozniej do bujaka i sama go lula na boki w przod i w tyl jak chcesz i fajnie podtrzymuje sen nawet gdy oczy otworzy to zaraz zamyka i spi dalej![]()
tzn owszem, poleży trochę, ale nie za długo i raczej nie zasypia w niej. Jeszcze jakiś czas temu wydawało mi się, że chętniej będzie leżał, ale mu przeszło

wiem, też mam kłopoty z zatokami, także znam ten ból i współczuję bardzo!!!asjaa Euphorbium psikam już ze 2 tyg( bo tyle mam katar) niestety jak zapchaja się zatoki to kaplica:/
Dobra ide sie pakować dalej, powiem Wam szczerze że niby w jednym pokoju mieszkamy, ale przez te kilka lat to się tyle rzeczy nazbierało... gdzie ja to pomieściłam ?!?!![]()