ewwe ale ty na cycu co nie ?? a ja juz nie ja na sztucznym a on bardziej sie nasyci na mieszance niz na cycku

mam nadzieje ze mojemu sie nie przestawi bo teraz jak juz sie przyzwyczailam to bym oszalala chyba. skonczyl miesiac i zaczal tak sypiac

a niedlugo tez skonczy 3
salomi a to jak nie trzeba to nie bede

nie no robic mi sie samej nie chce chociaz przeszedl mi przez mysl nawet juz wzor jaki bym zrobila

eee nie kus bo ja to lubie cokolwiek robic hehe

ale watpie czy czas znajde bo mam dwa zamowienia na szydelkowe sukieneczki

hmm ja wlasnie tez nie pamietam zebym zaproszene dostala na chrzciny mojego chrzesniaka....
olcia moj tez protestuje a w pionie super trzyma u nas lekarka stwiedzila ze ma za ciezka glowe bo jest gruuuby i dltego na lezaco mu ciezka ja dobrze podniesc wiec powiedziala zeby cwiczyl jak siedzi sobie albo jak fruwa hehe

to juz moj wymysl jak latamy po pokoju i do taty
bodzinkabidulko ... ehhh . trzymaj sie mocno i sie nie daj a tej babie w leb daj i niech spada na drzewo albo tam skad przylazla... i mezowi jeszcze w leb bym dala zeby mu sie utrwalilo co jego i czego ma sie trzymac! trzymam kciuki zeby sie wszystko ulozylo szybko i dobrze

i zagladaj do nas bo tesknimy
a wasze dzieci nie spia tak w dzien ??

boze to ja zamiast marudzic ze mi ciezko to powinnam cierpiliwosci nabrac jak marudzi i sie cieszyc ze jest grzecznybo duzo spi a nie narzekac ... dalej sobie spi ladnie tylko jak bujak sie wylaczy to mu zpowrotem wlacze zeby go lulalo dobrze zaraz wam linka dam co ja za czary mary mam do lulania