• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dobry

Żyje a;le ledwo..W domu mam koszmarna sytuacje i nie bardzo wiem jak z niej wybrnąc bo co bym nie zrobiła będzie żle...Z męzem przechodze małe piekło, oczywiscie jest w to zamieszana inna kobiet...Ale nie wazne..Dzieci zdrowe, Fifi pieknie sie rozwija, potrafi przespac ciagiem 6 h...A ja..ech lepiej nie mówic...
a Ty masz nas, więc na wszelkie smutki, żale czy śmiechowe głupawki wal jak w dym!!
6h to pięknie!!

reklama
Bodzianka no nareszcie sie odezwałaś... głowa do góry bedzie dobrze...:) pisz częściej na BB -nasza grupa wsparcia często działa cuda:)
Salomii tez mam moby wrap-czerwoną i jest super ale tez czekam na cieplejsze dni

ja to zaproszenia robie bo sie do tesciowej nie odzywam wiec wysle pocztą-a jak jej to i reszcie tez. U nas jakos sie przyjęło że sie daje zaproszenia-choć tylko rodzina będzie nikt obcy.
Robiłabym sama ale zakup tuszu za ok 100, plus papier i wstążka to mi sie nie kalkuluje jak tu mam za 7 zł plus przesyłka wszystko.
ech spanie 4-5 godzin w dzien ..... marzenie....

ewwe ale ty na cycu co nie ?? a ja juz nie ja na sztucznym a on bardziej sie nasyci na mieszance niz na cycku :) mam nadzieje ze mojemu sie nie przestawi bo teraz jak juz sie przyzwyczailam to bym oszalala chyba. skonczyl miesiac i zaczal tak sypiac :) a niedlugo tez skonczy 3 :)

salomi a to jak nie trzeba to nie bede :) nie no robic mi sie samej nie chce chociaz przeszedl mi przez mysl nawet juz wzor jaki bym zrobila :P eee nie kus bo ja to lubie cokolwiek robic hehe :) ale watpie czy czas znajde bo mam dwa zamowienia na szydelkowe sukieneczki :) hmm ja wlasnie tez nie pamietam zebym zaproszene dostala na chrzciny mojego chrzesniaka....

olcia moj tez protestuje a w pionie super trzyma u nas lekarka stwiedzila ze ma za ciezka glowe bo jest gruuuby i dltego na lezaco mu ciezka ja dobrze podniesc wiec powiedziala zeby cwiczyl jak siedzi sobie albo jak fruwa hehe :) to juz moj wymysl jak latamy po pokoju i do taty :)

bodzinkabidulko ... ehhh . trzymaj sie mocno i sie nie daj a tej babie w leb daj i niech spada na drzewo albo tam skad przylazla... i mezowi jeszcze w leb bym dala zeby mu sie utrwalilo co jego i czego ma sie trzymac! trzymam kciuki zeby sie wszystko ulozylo szybko i dobrze :) i zagladaj do nas bo tesknimy :)

a wasze dzieci nie spia tak w dzien ?? :szok: boze to ja zamiast marudzic ze mi ciezko to powinnam cierpiliwosci nabrac jak marudzi i sie cieszyc ze jest grzecznybo duzo spi a nie narzekac ... dalej sobie spi ladnie tylko jak bujak sie wylaczy to mu zpowrotem wlacze zeby go lulalo dobrze zaraz wam linka dam co ja za czary mary mam do lulania :)

Ostatnia edycja:
Bodzinka idz na zamkniety jak by co i sie wygadaj, wygadanie pomaga, i trzymaj sie dla dzieciaczkow a chlopa rabnij w leb jakby co :)

Olcia ja sie nieco pogubilam ktora ma ile dzieci i jak wyglada bo jest nas tu sporo i jak zobaczylam zdjecia na zamknietym to wydaje mi sie ze widzialam Cie po raz pierwszy.. bylam zaskoczona ze piszesz iz prasowalas koszule dla swoich chlopakow bo to sugerowalo ze masz synka ale jak zobaczylam te fotki to stwierdzilam ze to raczej niemozliwe bys go miala albo by chodzil w koszulach hehe a teraz patrze a Mati ma TYLE lat! czy Ty wiesz ile ja Ci dalam lat jak zobaczylam zdjecia????????????????????? hehehehe

tutaj link u tej sprzedawczyni kupilam fajnie szybko sprawnie :)
BRIGHT STARTS -------- HUŚTAWKA DELUXE ŚLIMACZEK (1463888508) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wkladasz dziecko i dziecka nie ma na poczatku bo pozniej jak sie oswoi i przyzwyczai to juz trzeba go ululac a dajesz go pozniej do bujaka i sama go lula na boki w przod i w tyl jak chcesz i fajnie podtrzymuje sen nawet gdy oczy otworzy to zaraz zamyka i spi dalej :)

bodzinka ja moge dobra patelnie do przywalenia dac naprawde dziala ;)

Bodzinka to to nie byl pierszy raz?????? :///////////

Missiis bylam wlasnie na watku z szydelkiem hehe co to ma znaczyc ze nie robisz wedlug wzoru tylko tak sobie robisz?? jak to mozliwe? heh mnie glupi kwiatek powala :/ a bardzo bym chciala zrobic czapeczke tez podobna jak Ty robilas ale nie mam zielonego pojecia jak a jak probowalam patrzac na czapeczke to... rozumiesz hehe porazka :D :D :D ale opaski bez kwiatka tez ladne tylko Arlenka ich nie lubi

gabriella ja wlasnie przerabialam katar i nie wiem jak Ty ale ja na zmiane sól(psikałam sterimarem bo on fajne ma cisnienie ze daleko leci) i aspirator zeby Ala mogła oddychac
Mysle ze Ci Twoi lekarze troszke przesadzili ze złym działaniem asporatora bo przy takim duzym katarze to musisz dziecku pomóc nie ma siły
milego dzionka
to nie tak, że ja nie używam
ja Wam tylko napisałam co mi powiedziano
juz przy Kai sie nauczyłam że na wszystko trzeba brać poprawkę i dopasowywać do swojego dziecka
Adasiowi pół nocy kozy odciągałam ale zamiast wody morksiej używam soli fizjologicznej
i parę razy psikłam nawet EUPHORBIUM S AEROZOL DO NOSA 20 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

ale kurna Adaś kaszlu dostał od tych smarów więc lecę do lekarza o 16.30

reklama
salomi kwiatek to robie tak 3 oczka lancuszka łącze pozniej robie 3 oczka łancuszka i lacze ze srodkiem kolka z pierwszego lancuszka i tak robie 5 razy takie zeby bylo jakby 5 platkow a pozniej w kazdym platku jest dziura wiec po 5 slupkow podwojnych w kazdej dziurze i zakancza sie zyklym laczeniem z dziura od pierwszego lancuszka i tak w kazdym platku i piekny kwiatek wychodzi :) ja nie umiem czytac schematow bo ja do niedawna niewiedzialam co to slupek polslupek i w ogole dopero jakos niedawno skumalam co jak sie nazywa ale nie proboalam jeszcze nic ze schematu a czapeczke na youtubie masz filmik crochet hat albo jakos tak wpisz i bedziesz miala filmik :) podobnie sie robi jak opisalam na uzdolnione.... na kolnierzyk sukienki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry