JA PO Obiedzie a jako ze zrobiłam spaghetti wiec sie nie najadłam tylko nażarłam!!!!! ufff teraz padam z przejedzenia
a ja wczoraj trafiłam na kupon z grupera i 29 marca ide na mikrodermabrazje i henne za 49 zł a to wszystko normalnie warte 150 zł ponad
yuppiii jeszcze tylko fryzjera sobie zalicze przed chrzcinami, ciuch zakupie i bede grubawa ale elegancka mamuśka
gabriella wspołczuje bycia tą złą
missiiss a moze Bioparox sobie kup na gardło?
ewa ja tez po studiach jak sie pakowałam to masakra ile pudeł sie uzbierało-ale wiekszosc podarowałam młodszym rocznikom. a najgorsze było takie "opuszczanie" pokoju na wakacje brrrr
sarka a tym Amolem to sobie czoło delikatnie tez posmaruj tylko troszke zeby Ci nie odparzyło
a ja wczoraj trafiłam na kupon z grupera i 29 marca ide na mikrodermabrazje i henne za 49 zł a to wszystko normalnie warte 150 zł ponad
gabriella wspołczuje bycia tą złą
missiiss a moze Bioparox sobie kup na gardło?
ewa ja tez po studiach jak sie pakowałam to masakra ile pudeł sie uzbierało-ale wiekszosc podarowałam młodszym rocznikom. a najgorsze było takie "opuszczanie" pokoju na wakacje brrrr
sarka a tym Amolem to sobie czoło delikatnie tez posmaruj tylko troszke zeby Ci nie odparzyło
Właśnie wróciłam od fryzjera i mam super fryz :-) Miałam tylko lekko podciąć, ale zaszalałam i mam krótkie. Liczę że się trochę wzmocnią i nie będą tak masakrycznie lecieć. No i cieszę się, że nie będę musiała już odkurzać codziennie i przepychać odpływ brodzika:-)
) mnie na szybki wypad do centrum handlowego. Mąż przyniósł z pracy kartę podarunkową do Smyka (taki prezent z okazji urodzenia Maciusia). Kupiłam coś dla synka, coś dla córci i coś dla mnie:-) taki płyn dwufazowy do demakijażu i peeling enzymatyczny z Perfecty, nawet niedrogo. Miło tak cos dla siebie zakupić
). Mam z nią (kierowniczką)średnie relacje, może dlatego tak olała:-(