• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

JA PO Obiedzie a jako ze zrobiłam spaghetti wiec sie nie najadłam tylko nażarłam!!!!! ufff teraz padam z przejedzenia
a ja wczoraj trafiłam na kupon z grupera i 29 marca ide na mikrodermabrazje i henne za 49 zł a to wszystko normalnie warte 150 zł ponad:) yuppiii jeszcze tylko fryzjera sobie zalicze przed chrzcinami, ciuch zakupie i bede grubawa ale elegancka mamuśka;)
gabriella wspołczuje bycia tą złą
missiiss a moze Bioparox sobie kup na gardło?
ewa ja tez po studiach jak sie pakowałam to masakra ile pudeł sie uzbierało-ale wiekszosc podarowałam młodszym rocznikom. a najgorsze było takie "opuszczanie" pokoju na wakacje brrrr
sarka a tym Amolem to sobie czoło delikatnie tez posmaruj tylko troszke zeby Ci nie odparzyło:D

reklama
ewwe sprobuj na kolki colinox u nas swietnie sie sprawdza

yvona mam antybiotyk i dzisiaj bede miala plukanke z apteki bo robiona byla to zobaczymy. jak to nie pomoze mam wrocic w poniedzialek do lekarza zobaczymy narazie nie chce kombinowac. w ogole ja jestem ulomnai juz na necie oczywiscie czytam *******y i pozniej wyskakuja mi na necie jakies raki nie raki i o juz mam pelna glowe i strachaa w tylku ehhh psychol ze mnie

na szczescie jasiek poszedl spac zjadl pobawilismy sie i poszedl znow spac pewni eteraz na 30-60 minut max no ale zawsze cos.... mezu zaraz wroci moze humor mis i epoprawi...

Missis - też mi się ta huśtawka podobała, ale trochę droga, więc kupiliśmy tą zwykłą niższą, ale w tej ślimaczkowej kolorystyce;-) Młodemu się średnio podoba, może jak będzie troszkę starszy to doceni bujanie;-)

A ja mam fantastyczny nastrój:tak: Właśnie wróciłam od fryzjera i mam super fryz :-) Miałam tylko lekko podciąć, ale zaszalałam i mam krótkie. Liczę że się trochę wzmocnią i nie będą tak masakrycznie lecieć. No i cieszę się, że nie będę musiała już odkurzać codziennie i przepychać odpływ brodzika:-)

cristalrose no w sumie nie pomysllaam ze nie wszystkie dzici to lubia... ale na mojego dziala. ja kupilam ja za kase z ubezpieczenia bo ja przeznaczalam na karuzele dla niego i bujak i sie ciesze ze go kupilam bo sie u nas sprawdza ...

kurde ryczec mi si echce maz je dobre cos a ja nie moge bo dietuje :( nie jestem glodna ale wieczorem najlepiej wszystko smakuje :(

my po spotkaniu, rozpadało się jak cholera, usiadłyśmy w kawiarni a Adaśko przez szybe gadał z deszcze wielce rozentuzjowany:)
Wiki po basenie rozanielona, bo uczyła się pływać w samych rękawkach:)

znów potrzebuję Waszej pomocy... mój gin zaproponował mi jako antykoncepcję krążek nuva ring lub plastry evra, bo ja tabletek chyba nie chcę... no, ale o evra znalazłam takie coś EVRA plastry antykoncepcyjne 3szt. | Leki na Receptę | i-Apteka.pl i po ilości działań niepożądanych oraz że przeciwwskazaniem jest migrena to mi się odechciało
wszystkie hormony maja tyle działań niepożądanych, plastry mniej niż tabletki.

Jestem padnięta, więc nawet sie do Waszych postów nie odniosę. Idylla dała dzisiaj czadu - spała w ciągu dnia może 2 godziny (normalnie śpi do południa, a czasem nawet do 15 z przerwą na jedzenie oczywiście). Poza jedzeniem zajmowała się głównie darciem paszczy. Dobrze, że mama i tata mnie przy bujaniu potwora zmieniali, bo jakbym była sama w domu, to chyba bym padła, albo wystawiła dziecine na dwór.

Bodzinka - fajnie, że jesteś :-)

Kiedy się dostaje "wejściówkę" na zamknięty? Trzeba sie o nią jakoś starać, czy sama przyjdzie? Już bym chciała mieć do niej dostęp.

Co do huśtawek to ja Frankowi nic takiego nie kupuję, bo on nie lubi bujania. Na leżaku ryczy jak się go zacznie bujać. On sobie po prostu leży i gada do zwierzątek albo je trąca łapkami. Cieszy się ewentualnie jak sam wierzgnie nogami i leżak trochę się ruszy i zabawki zaczną się huśtać. Taki indywidualista ;)
Adaś lubi fotelik samochodowy
bujaczka nie
więc huśtawki też nie dostanie :)
najbardziej jednak lubi jak lezy na brzuszku albo na boku a ja go "telepie trzymając za tyłek" tak w przód i w tył delikatnie
wtedy usypia nawet bez smoczka

znów potrzebuję Waszej pomocy... mój gin zaproponował mi jako antykoncepcję krążek nuva ring lub plastry evra, bo ja tabletek chyba nie chcę... no, ale o evra znalazłam takie coś EVRA plastry antykoncepcyjne 3szt. | Leki na Receptę | i-Apteka.pl i po ilości działań niepożądanych oraz że przeciwwskazaniem jest migrena to mi się odechciało

natomiast o nuva ring nie mam pojęcia...

któraś z Was miała do czynienia z jednym lub drugim??? wiem, że jest odpowiedni wątek, ale na tym prędzej mi odpowiecie...
ja dlatego myślę ciągle o spirali
ale......... ale się kurna boję i ciąży i zapaleń i bóli wszelakich na necie można różne 'cuda poczytać o spiralkach'
--------------------------------------------
zamówiłam dla Adasia lekarza do domu
dostał elofen, EUPHORBIUM (rewelacja na katar jakby kto pytał i dla noworodków niby już stosują), engystol i zalecenie inhalacji solą fiz. :)

Ostatnia edycja:
hejka!
a ja miałam miły wieczór - bo bez dzieci, hehe. Koleżanka namówiła(nie musiała długo namawiać:laugh2:) mnie na szybki wypad do centrum handlowego. Mąż przyniósł z pracy kartę podarunkową do Smyka (taki prezent z okazji urodzenia Maciusia). Kupiłam coś dla synka, coś dla córci i coś dla mnie:-) taki płyn dwufazowy do demakijażu i peeling enzymatyczny z Perfecty, nawet niedrogo. Miło tak cos dla siebie zakupić:-D

a w ogóle miło tak, że u męża w pracy zrobili ściepę ;-) i dostaliśmy dla synka taki fajny prezent, A u mnie w pracy nic:-( nie chodzi mi o prezent, ale kierowniczka nawet głupich gratulacji nie złożyła (chociaż dla koleżanki, która urodziła córcię 1,5 roku temu składaliśmy się:baffled:). Mam z nią (kierowniczką)średnie relacje, może dlatego tak olała:-(

A i ja przyłączam się do pytania cwietki o wątek zamknięty:sorry:

reklama
no i ja po fryzjerze - trochę jestem zaskoczona fryzurą bo aż tak krótko nie miało być no ale nie jest źle. No i miałam robione te kreski - do przyjemności to nie należy, ale da się przeżyć - najgorzej było z dolnymi. Za dwa tygodnie idę na korektę ale już mi się podoba. Lecę bo to moje dziecię dzisiaj jakieś marudne - nie wiem czy to wczorajsze pneumokoki tak podziałały czy co jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry