Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ewa a nie było ciasto troche takie mokre?? bo myslałam zeby moze jakąś bułke tartą albo coś w tym stylu miedzy kurczaka a ciasto bo takie troche maziowate to ciasto było. A moze to kwestia pieczenia?? mój piekarnik jest okropny wiec to moze i jego wina. Ja dodawałam i ser i szynke i był pyszny.
antykoncepcja... nie mam pojęcia jak to ja mam zrobić - chemii (tabletki plastry czy spiralka) nie chcę bo jeszcze planuję 3 dziecko i nie chcę rozregulować organizmu, gumki odpadają ile bym nie dała lubrykatu i tak obcierają, więc chyba pozostaje nic innego jak samoobserwacja, tylko za cholerę nie mam pojęcia jak to zrobić póki nie mam okresu :/
wiecie jak trudno zrobić sobie samej zdjęcie
jakieś tam zrobiłam - kreski nie są zrobione do końca bo to się robi przy korekcie no i jeszcze trochę mam oczy opuchnięte. U mnei dałam 450 zł za górę i dół i w to wliczona jest oczywiście korektaZobacz załącznik 330849
wiecie jak trudno zrobić sobie samej zdjęcie
jakieś tam zrobiłam - kreski nie są zrobione do końca bo to się robi przy korekcie no i jeszcze trochę mam oczy opuchnięte. U mnei dałam 450 zł za górę i dół i w to wliczona jest oczywiście korektaZobacz załącznik 330849

O, fajnieZrobiłabym sobie takie na górze, bo za chiny nie umiem sobie sama narysować, żeby to jakoś wyglądało. Ale pewnie po miesiącu by mi się znudziło
Poza tym nie wiem czy przy szkłach kontaktowych taki permanentny makijaż jest dopuszczalny...
a że u nas tylko gumki, to jestem trochę zaniepokojona 
a do tego sucha zaczerwieniona skóra na policzkach, grrrrr
i na czole.