sunnflower
Fanka BB :)
sarka - no ja też mam brwi jaśniutkie i na codzień to henny używam, namawiała mnie na brwi kosmetyczka - fajna sprawa, ale kurcze 800 zł. także na razie odpuszczam może kiedyś...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja mam znów pytanko -jakoś tak dzisiaj kulinarnie u mnie. Myślicie ze jakbym zjadła 1 tortille z kurczakiem i sałatą to moze to jakoś zle wpłynąć na mleko???
takiego mam smaka na tortille ze nie macie pojęcia![]()
potem długo nosiłam szkła kontaktowe, ale wynikły kwestie związane z niedotlenieniem oka i musiałam odstawić kontakty. Juz się przyzwyczaiłam do okularów

i jakoś problemów ze spaniem nie mam a wręcz odwrotnie jak zasnę to ciężko mnie dobudzić;-)
bo takie fazy ma Martyna czasami ładnie podnosi a czasami leżąc na brzuszku zachowuje się jakby tej umiejętności jeszcze nie przyswoiła
) Gratuluję awansu na 4 rozmiar;-):-):-)

Ewa86(ps. numerek to twój rocznik?) Gratuluję awansu na 4 rozmiar;-):-):-)
Super ze Twój mąż takie dobre wrażenie zrobił na tej firmie:-):-) mocno zaciskam kciuki żeby go przyjęli:-) tfu tfu żeby nie zapeszyć:-);-)
a co ma byc niezdrowego w tortilli? ja robie na kolacje z kurczakiem i warzywami, albo w mięsnym farszem - troche jak chilli con carneJa już jadłam parę razy i jakoś nie widzę po Pucku, żeby mu mleko nie smakowałoA robię tortille z zieloną sałatą z gotowanymi warzywami + kurczak. Mmm... Pychota
![]()
nie tylko ja myślę codziennie o Tunii, heheTunia jak słuchałam prognozy pogody to stwierdzilam, że podziwiam cię jak moglaś zamieszkać w najzimniejszym zakątku naszego kraju. za każdym razem kiedy mówią gdzie najzimniej to tylko slychać SUWAŁKI... taka pogoda nie dla mnie.
a my po 2 latach, więc to różnie bywa...A co do szczęśliwych małżeństw to ja nie mogę narzekać - mam super Męża. Ale nie zawsze było tak różowo - długo się docieraliśmy, parę lat... Ślub wzięliśmy po 7 latach znajomości. Może to była nasza recepta na "sukces". Kto to wie...
gdzie Ty kupisz dom za takie pieniądze?? w Poznaniu to jedynie średnia kawalerka za 200 tysMoże być problem spory, bo nie mam pojęcia, czy koszt tego domu to ok. 100 tys. czy 200 tys.
koniecznie częsciej!!Dobry
Koszmarnie mnie boli głowa po awanturze....No ja tez włosy ściełam, zmieniłam całkiem fryz i kolorek narzuciłam. Planuje basen i wyrwac się troszke z domu...Będe t eraz cześciej u Was ..
chyba wracamy do formy

salomii dziękifaktycznie mój synek ma już rocznikowo 9 lat. Ja urodziłam go wcześnie bo miałam 21, 5 i byłam na studiach. Łatwo nie było, ale jestem przykładem na to, że mozna studiować z dzieckiem i napisać magisterkę i nawet ją obronić w terminie
![]()