• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

sarka - no ja też mam brwi jaśniutkie i na codzień to henny używam, namawiała mnie na brwi kosmetyczka - fajna sprawa, ale kurcze 800 zł. także na razie odpuszczam może kiedyś...

reklama
a ja mam znów pytanko -jakoś tak dzisiaj kulinarnie u mnie. Myślicie ze jakbym zjadła 1 tortille z kurczakiem i sałatą to moze to jakoś zle wpłynąć na mleko???
takiego mam smaka na tortille ze nie macie pojęcia:)

Ja już jadłam parę razy i jakoś nie widzę po Pucku, żeby mu mleko nie smakowało ;) A robię tortille z zieloną sałatą z gotowanymi warzywami + kurczak. Mmm... Pychota :)

A ja nie mam dziś czasu ani pomysłu na obiad. Chyba po pizzę zadzwonię...:( Najchętniej to bym poszła na pole, bo mroźno, ale ładnie, ale nie wyrobię się z pracą. Muszę nadgonić, bo Pucek przez to cierpi. Jutro już musimy koniecznie iść się przewietrzyć, a nie tylko przy oknie siedzieć.

Gwiazdeczko, ja tez miałam okres, gdy wolałam przyślepa być niż okulary nosić:-p potem długo nosiłam szkła kontaktowe, ale wynikły kwestie związane z niedotlenieniem oka i musiałam odstawić kontakty. Juz się przyzwyczaiłam do okularów:tak:
Tunia, fajnie, że u Ciebie malutka wesoła i spokojna :-)

Dziekuje za wszystkie ciepłe słowa jakie od Was otrzymałam:tak::tak:

Bodzia tulaski na ból głowy przesyłam:confused::confused:
*Yvona* ja też Alicja:-p i jakoś problemów ze spaniem nie mam a wręcz odwrotnie jak zasnę to ciężko mnie dobudzić;-)
Tunia85 a może Zuzia nie podnosi główki na brzuszku dlatego że nie chce a nie dlatego że nie umie czy nie może :sorry: bo takie fazy ma Martyna czasami ładnie podnosi a czasami leżąc na brzuszku zachowuje się jakby tej umiejętności jeszcze nie przyswoiła:confused2:
Ewa86(ps. numerek to twój rocznik?:sorry:) Gratuluję awansu na 4 rozmiar;-):-):-)
Super ze Twój mąż takie dobre wrażenie zrobił na tej firmie:-):-) mocno zaciskam kciuki żeby go przyjęli:-) tfu tfu żeby nie zapeszyć:-);-)
cwietka nie steruj się może nocka taka była bo Ida chciała być blisko Ciebie a nie ze masz coś z mlekiem nie tak:tak::tak:
sunnflower świetne kreseczki:tak::tak:

Ewa86(ps. numerek to twój rocznik?:sorry:) Gratuluję awansu na 4 rozmiar;-):-):-)
Super ze Twój mąż takie dobre wrażenie zrobił na tej firmie:-):-) mocno zaciskam kciuki żeby go przyjęli:-) tfu tfu żeby nie zapeszyć:-);-)

Owszem :) Jestem rocznikiem Czarnobyla i prekursorem powrotu do gimnazjów ;)
A z czwórkami jeszcze chwilę poczekamy - lepiej trzymają Frankowe torpedy, ale trójki w zasadzie jeszcze go nie obciskają, a mamy w zapasie cztery paczki, więc szkoda by było z nich rezygnować. Popracuję jeszcze nad tym zakładaniem pieluchy.

Ładnie u nas dziś śnieg prószy :) Ale strasznie bym już chciała wiosnę...
A o ewentualnej przeprowadzce wolę nie myśleć, bo się nastawię, a potem nic z tego nie wyjdzie i będzie kicha... Tymczasem idę na południowego placka, a potem wracam do zarabiania na chleb ;)

o Tunia tak tak - jak się nie da z garami nic zrobic to najlepiej wziąć to na olewkę, a między innymi też przyjechałam tu z miłości tylko że ja w odwrotnym kierunku z północy na południe, no ale i tak zostałam na północy Polski więc mam podobnie jak ty z tymi mrozami
a sio mi tu z tymi tortillami! ja nie mogę jeszcze przesadzać z obżarstwem mimo że na tej 3 fazie dukam. ale powiem że jak ktoś ma męża do towarzystwa na odchudzanie to warto - mój mężuś od poniedziałku już zrzucił 3 kg a jeszcze 22 ma przed sobą, no może 17kg
gwiazdeczko, asjaa ja też mam dość sporą wadę wzroku i przechodziłam podobną niechęć do okularów i przerażona jestem jak to moje dziewczynki będą miały bo one będą miały od dwójki rodziców geny na słabe oczka
a z tym permamentnym makijażem to mnie też strasznie kusi z jednego powodu - wstyd się przyznać mam zaraz 30lat a malować się nie umiem zawsze to jakoś krzywo mi wychodzi, tylko boję się że jak mi się nie spodoba to nie da się tego zetrzeć ze trzy lata :)

hej:)
my juz po spacerze i wizycie w banku - musialam zmienic ubezpieczenie mieszkania na to nowe

Dzis rano idac do przedszkola znalazłam dowód na przyjscie wiosny:) nie zgadniecie jaki!! w nocy deszcz, rano 10 stopni i... dzdzownice powylazily z ziemii!!!!!!!!!!

Ja już jadłam parę razy i jakoś nie widzę po Pucku, żeby mu mleko nie smakowało ;) A robię tortille z zieloną sałatą z gotowanymi warzywami + kurczak. Mmm... Pychota :)
a co ma byc niezdrowego w tortilli? ja robie na kolacje z kurczakiem i warzywami, albo w mięsnym farszem - troche jak chilli con carne

Tunia jak słuchałam prognozy pogody to stwierdzilam, że podziwiam cię jak moglaś zamieszkać w najzimniejszym zakątku naszego kraju. za każdym razem kiedy mówią gdzie najzimniej to tylko slychać SUWAŁKI... taka pogoda nie dla mnie.
nie tylko ja myślę codziennie o Tunii, hehe

A co do szczęśliwych małżeństw to ja nie mogę narzekać - mam super Męża. Ale nie zawsze było tak różowo - długo się docieraliśmy, parę lat... Ślub wzięliśmy po 7 latach znajomości. Może to była nasza recepta na "sukces". Kto to wie...
a my po 2 latach, więc to różnie bywa...

Może być problem spory, bo nie mam pojęcia, czy koszt tego domu to ok. 100 tys. czy 200 tys.
gdzie Ty kupisz dom za takie pieniądze?? w Poznaniu to jedynie średnia kawalerka za 200 tys

Dobry
Koszmarnie mnie boli głowa po awanturze....No ja tez włosy ściełam, zmieniłam całkiem fryz i kolorek narzuciłam. Planuje basen i wyrwac się troszke z domu...Będe t eraz cześciej u Was ..
koniecznie częsciej!!

hej!!!

jejku laseczki, ale dziś płodne jesteście:tak: chyba wracamy do formy:-D

aluśka strasznie mi przykro, że znowu wisi nad Wami perspektywa szpitala...co do przybierania to moja Oliwka przez 5 tygodnie przybrała tylko pół kg i lekarze zgodnie twierdzą, że absolutnie nie ma się czym martwić. Trzymam kciuki, aby wszystko było ok!

bodzinka witaj kochana! Wyglądasz prześlicznie w tej nowej fryzurce!

sunnflower bardzo fajne te kreseczki (szczególnie te górne), a jaka wygoda...

cristalrose dawaj fote z nową fryką:tak:

salomii dzięki:) faktycznie mój synek ma już rocznikowo 9 lat. Ja urodziłam go wcześnie bo miałam 21, 5 i byłam na studiach. Łatwo nie było, ale jestem przykładem na to, że mozna studiować z dzieckiem i napisać magisterkę i nawet ją obronić w terminie:)

ja dzisiaj na obiad mam lasagne!!! mniaaam!!!

Witam:-)Jakos mi czasu brakuje zeby z wami podyskutowac:tak:
Adas ma sie juz lepiej choc przez te zapalenie oskrzeli tydzien bez szkoly.Najgorsze jest to ze po antybiotykach dostal jeszcze strasznej biegunki.Nie dosc ze do chudzielec to jeszcze mi spadl z wagi:-(Na szczescie Jas nie zachorowal.Odpukac.
Aluskla strasznie wspolczuje ale super ze szpital was ominal.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Sun super te kreski:tak:
Asjaa Jas tez jeszcze nie podnosi glowki jak lezy na brzuszki ale tak jak u ciebie-w pionie trzyma jak ta lala:tak:

reklama
salomii dzięki:) faktycznie mój synek ma już rocznikowo 9 lat. Ja urodziłam go wcześnie bo miałam 21, 5 i byłam na studiach. Łatwo nie było, ale jestem przykładem na to, że mozna studiować z dzieckiem i napisać magisterkę i nawet ją obronić w terminie:)

dodajesz mi energi ja w tym roku koncze 22 wiec identycznie urodzilam Wojtusia jak Ty ale cos z moja obrona narazie licencjatu ciezko tym bardziej ze promotor uprał sie ze obrony tylko w czerwcu bo on chce miec wakacje ;/ dziwne zwyczaje panuja u mnie na uczelni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry