89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
sarka mój Wojtus tez czerwony jak burak przy robieniu kupki jeszcze zazwyczaj robi ja ok 6 wiec jest jeszcze w miare ciemna a ta jego buzka to jak lampka nocna 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sarka mój wojtus tez czerwony jak burak przy robieniu kupki jeszcze zazwyczaj robi ja ok 6 wiec jest jeszcze w miare ciemna a ta jego buzka to jak lampka nocna :-d

jak nie zapomnę to się zapytamuffff chwile mnie nie bylo bo poszłam do sąsiadki na plotki a Wy juz produkcja postów na całego że można zadyszki od czytania dostac.
aluśka a zapytaj mame czy w wieku 2 miesięcy tez miałaś takie spanie
a w tortilli to nic złego tylko jak coś w tej sałacie. Ale Antylopka Ty to nie jesteś dobry wzór-wszyscy wiedzą dlaczego...:-)

O mój Boże, nie!! mąż spokojnie powiedział, że mam się nie martwić, bo wszystko ok i na swoim miejscu zostało;-) ale u mnie jakieś czarnowidztwo sie włącza i jak zwykle sama sie nakręcam.asjaa może dla pewności zrób jutro z rano test![]()

I jak??? Plecy ocalały??Franol właśnie strzelił kupę, a że gada ze ślimakiem na leżaku, to nie widzę, czy wyszła na plecy. Aż się boję zajrzeć... ... ...
Pieką mnie dziś okropnie oczy. Aż zdjęłam soczewki. Zazwyczaj tak mi się przeziębienie zaczyna. Tfu tfu tfu, oby nie...

Od razu zapłacą za listopad,grudzień,styczeń i luty... a jak tak dalej będą zwlekać to i za marzec
Dobrze że mogę liczyć na pomoc finansową rodziców bo inaczej nie wiem za co bym żyła
A zadłużyłam ię u nich już wystarczająco...