• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
uffff chwile mnie nie bylo bo poszłam do sąsiadki na plotki a Wy juz produkcja postów na całego że można zadyszki od czytania dostac.
aluśka a zapytaj mame czy w wieku 2 miesięcy tez miałaś takie spanie:D:D:D:D:D
a w tortilli to nic złego tylko jak coś w tej sałacie. Ale Antylopka Ty to nie jesteś dobry wzór-wszyscy wiedzą dlaczego...:-)

Franol właśnie strzelił kupę, a że gada ze ślimakiem na leżaku, to nie widzę, czy wyszła na plecy. Aż się boję zajrzeć... ... ...

Pieką mnie dziś okropnie oczy. Aż zdjęłam soczewki. Zazwyczaj tak mi się przeziębienie zaczyna. Tfu tfu tfu, oby nie...

uffff chwile mnie nie bylo bo poszłam do sąsiadki na plotki a Wy juz produkcja postów na całego że można zadyszki od czytania dostac.
aluśka a zapytaj mame czy w wieku 2 miesięcy tez miałaś takie spanie:D:D:D:D:D
a w tortilli to nic złego tylko jak coś w tej sałacie. Ale Antylopka Ty to nie jesteś dobry wzór-wszyscy wiedzą dlaczego...:-)
jak nie zapomnę to się zapytam:-p

asjaa może dla pewności zrób jutro z rano test:sorry:
O mój Boże, nie!! mąż spokojnie powiedział, że mam się nie martwić, bo wszystko ok i na swoim miejscu zostało;-) ale u mnie jakieś czarnowidztwo sie włącza i jak zwykle sama sie nakręcam.
Na razie czekam na @ z utęsknieniem. Nie karmię już od jakichś 2 tygodni, a i wcześniej to było takie symboliczne karmienie, więc już chyba powinnam dostać okresu:szok:

Mój synek jak robi kupę, to stęka jak stary;-), ale jeśli zrobi juz po cichu, to tez może leżeć i leżeć i nic n9e przeszkadza.

Franol właśnie strzelił kupę, a że gada ze ślimakiem na leżaku, to nie widzę, czy wyszła na plecy. Aż się boję zajrzeć... ... ...

Pieką mnie dziś okropnie oczy. Aż zdjęłam soczewki. Zazwyczaj tak mi się przeziębienie zaczyna. Tfu tfu tfu, oby nie...
I jak??? Plecy ocalały??:-D

Kris jak ma strzelic kupę to strasznie ciśnie a czerwony jest niesamowicie, zwłaszcza jego uszczypnięcie bociana nad nokiem zaczyna "świecić" jak lampka ;-)

Dzwoniłam do ZUS'u kiedy wreszcie dostanę mój macierzyński ... i wiecie kiedy go dostanę?? Najwcześniej 10 marca:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Od razu zapłacą za listopad,grudzień,styczeń i luty... a jak tak dalej będą zwlekać to i za marzec:eek: Dobrze że mogę liczyć na pomoc finansową rodziców bo inaczej nie wiem za co bym żyła:no: A zadłużyłam ię u nich już wystarczająco...

wspolczuje wam z tym zusem, jakas porazka, serio zeby w sciane chyba trzeba

aluskA poki co juz 3 razy wygrala z takim darciem, bo juz probowalam byc twarda i D--pa :-D

reklama
Wiolcia ja bym o odsetki wystąpiła do ZUSU poważnie oni tak nie mają prawa robić za żadne skarby... macierzyński ma być na czas i już. Z chorobowym mogą robić przekręty bo to 30 dni od dnia złożenia ale nie z macierzyńskim. No chyba że szefu dokumentów nie wysłał do tej pory no to wtedy szefunia o odsetki i jeszcze straty moralne, stres etc. etc. No to sie troche rozpędziłam;)
a ja jestem zadowolona bo moja Ala jak byłam na plotkach to pospała pięknie wstała zjadła cyca i ślicznie gugała sobie-była mega grzeczna-córcia moja:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry