• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

tak sobie przeglądam bo czytaniem nie można tego nazwać bo na tempo
i sie zastanawiam
jak to robicie kurde że macie czas na forum, fryzjerów, kreski,koleżanki
kurna ja zawsze myślałam że jestem sprytna i zorganizowana itd. ale przy Was to ja jestem taka "ciaplaga" że szok

reklama
A ja mam zaproszenie na całonocna balange na ...RURZE hi hi hi. Tzn. rura w tle i kto chce ten tańczy i wiecie co??? To bedzie po 10 marca wiec mam czas na odciagniecie i zamierzam IŚC a niech pan i władca poczuje, ze jest tatą do cholery!!!!! Napije sie soczku albo mineralki i tez dobrze będzie.
Ja jeszcze w pet party na nk gram i puszki zdobie i takie tam hi hi hi.
Mam smaka na cos dobrego i nie wiem co..Dajcie pomysła co???

a co ma byc niezdrowego w tortilli? ja robie na kolacje z kurczakiem i warzywami, albo w mięsnym farszem - troche jak chilli con carne
(...)
a my po 2 latach, więc to różnie bywa...
(...)
gdzie Ty kupisz dom za takie pieniądze?? w Poznaniu to jedynie średnia kawalerka za 200 tys

No właśnie nie wiem, co jest w tortilli "niedozwolonego", dlatego napisałam, że Puckowi smakuje ;)

Mojego Męża siostra wyszła za mąż po 8 miesiącach znajomości i póki co (odpukać) nieźle im się układa :) A nam się tyle uzbierało lat, bo jak się poznaliśmy to ja miałam skończone 15, a Mąż 16 ;) Planowaliśmy, że swoje dzieci ze sobą pożenimy, a tu - niespodzianka ;)

A domy tyle kosztują w wioskach w Beskidach :) My mamy upatrzony od znajomego i to malutki, więc drogi nie jest. Nasze krakowskie mieszkanie - choć w najtańszej dzielnicy - kosztowało o wiele więcej niestety...

A ja mam zaproszenie na całonocna balange na ...RURZE hi hi hi. Tzn. rura w tle i kto chce ten tańczy i wiecie co??? To bedzie po 10 marca wiec mam czas na odciagniecie i zamierzam IŚC a niech pan i władca poczuje, ze jest tatą do cholery!!!!! Napije sie soczku albo mineralki i tez dobrze będzie.

super!! też bym poszła na balangę, ale to dopiero w Pl:)
chociaz tutaj chcemy gdzies wyjśc, może na kolację, jak będzie teściowa:)
na obiad przepis? ide napisac na kulinarny co dziś robię:)

Martyna coś mi zasnąć nie chce a już godzinę powinna kimać:eek: ehh drugie pranie już wstawiłam i muszę cos dla Amandy wymyśle żeby sie czymś spokojnie zajęła bo już malowanie jej znudziło :confused2:
Elena jak dla mnie to wielka bzdura ze dziecku mleczko nie smakuje jak mama czosnek zje:crazy: ja jadłam i jakoś Martyna nie krzywiła się przy cycku:-p
asjaa może dla pewności zrób jutro z rano test:sorry:
Aluśka - tak patrze, ze Marynka przybyla w 7 tygodni niecaly kilogram i powiem Ci ze to wcale nie jest az tak malo. moja przybiera tez w dolnych granicach, jest miedzy 3 a 10 centylem, ale dwoch pediatrow powiedzialo, ze widocznie taka jej uroda. takze glowa do gory :)

ja dzis ide do kupeli, ktora ma synka 3 m-ce. fajnie :) synek jest kolosem, bo wazy 8200, wiec moja z waga nieco powyzej 4 kg bedzie przy nim jak noworodek wygladac. tym bardziej, ze on przy urodzeniu mial 4400 ;)
ula la niezlą wagę ma synek kumpeli:-) udanego spotkanka życze:tak::tak:

co do wagi to mi wczoraj trzy lekarki powiedziały ze mało przybrała te dwie z rana i potem po południu moja pani doktor:crazy:
GosiaB moze dziś też nie będzie Ci zbytnio dokuczać:rofl2: trochę z rana marudzenia a do wieczora spokój ;-)
Sarka och mi też sie marzą wakacje pod palmami:rofl2:
Może marudzi bo ząbki zaczynają dokuczać;-)
u Martini już od końca stycznia zaczęły coś działać i wczoraj pani doktor stwierdziła ze lada moment sie pokarzą:tak:
Asia1981 to dobrze ze Jaś sie od Adasia nie zaraził:tak:
Ewa86
ja ten sam rocznik jestem;-):-p

Tunia - jakie to oszukańcze, że u Was deweloperskie za 3,200 zł/m2, a w Poznaniu to stare rudery sobie więcej liczą. A niby wszędzie materiały budowlane w tej samej cenie, różnicy z warobkach na budowach tez nie ma kolosalnych, ale jak można dowalić 200% marży, to czemu tego nie zrobić??

najzimniej w nocy bylo u mnie w miescie :D
-23stopnie

mala ma dziej histerii :/ drze sie nawet na rekach, nie wiemo co kaman yhy
az sie spocilam jak sie darla, a skoro darla sie na rekach to polozylam ja obok sieboe, ale niewiele to dalo yyyhy
ale spogladala czy sie patrze i reaguje na jej histerie, az w koncu sie wkurzylam dalam cyca
ale taka jej husteria jak sie nauczy wymuszac to bedzie tragedia.

tak sobie przeglądam bo czytaniem nie można tego nazwać bo na tempo
i sie zastanawiam
jak to robicie kurde że macie czas na forum, fryzjerów, kreski,koleżanki
kurna ja zawsze myślałam że jestem sprytna i zorganizowana itd. ale przy Was to ja jestem taka "ciaplaga" że szok
też sie nad tym zastanawiałam ;-)
ale fajnie ja też chce:-):cool:
Mojego Męża siostra wyszła za mąż po 8 miesiącach znajomości i póki co (odpukać) nieźle im się układa :) A nam się tyle uzbierało lat, bo jak się poznaliśmy to ja miałam skończone 15, a Mąż 16 ;) Planowaliśmy, że swoje dzieci ze sobą pożenimy, a tu - niespodzianka ;)
my sie pobraliśmy po pół roczej znajomości :zawstydzona/y: ale odpukać jeszcze dobrze się po tych 4 latach dogadujemy:-p
moje dziecko w koncu padło, ale dobry nastrój ma więc się trochę pobawiłyśmy,
nie wiem co tam się dzieje, ale boli mnie całe podbrzusze i krzyż, mam nadzieję, że tu hormony nie szaleją i nie dostanę kolejnej miesiączki, bo plamić skończyłam w poniedziałek, po 2 m-cach od porodu non stop w podpaskach...
oj to nie ciekawie jakby kolejna @ przylazła:eek: oby to jednak nic takiego nie było:sorry: tulaski na te bóle przesyłam:tak::tak:
mala ma dziej histerii :/ drze sie nawet na rekach, nie wiemo co kaman yhy
az sie spocilam jak sie darla, a skoro darla sie na rekach to polozylam ja obok sieboe, ale niewiele to dalo yyyhy
ale spogladala czy sie patrze i reaguje na jej histerie, az w koncu sie wkurzylam dalam cyca
ale taka jej husteria jak sie nauczy wymuszac to bedzie tragedia.
moze sprawdza Twoją cierpliwość:confused2:

Tunia - jakie to oszukańcze, że u Was deweloperskie za 3,200 zł/m2, a w Poznaniu to stare rudery sobie więcej liczą. A niby wszędzie materiały budowlane w tej samej cenie, różnicy z warobkach na budowach tez nie ma kolosalnych, ale jak można dowalić 200% marży, to czemu tego nie zrobić??

No, też mnie to załamuje. Nasze mieszkanie w starym bloku w najtańszej dzielnicy Krakowa kosztowało 5 tys. za metr...:( W czasie, kiedy mieszkania były jeszcze dość tanie.
A jeszcze lepiej to widać przy wynajmie. Płaciliśmy z Mężem za małe mieszkanko na poddaszu w bloku - też w taniej dzielnicy - 900 zł + opłaty (czynsz + media), a moja szwagierka wynajmuje 80-metrowy dom w miejscowości niedaleko Rzeszowa za 400 zł + media... Paranoja...

reklama
My po spacerku, jednak wyszliśmy, troche nas wymroziło ale się dzieciaki przewietrzyły i ja też:)

Te różnice cenowe sa kolosalne, nasze mieszkanie w stanie do remontu było warte 7,8 tys. za m2! wynajecie tu mieszkania to coś w okolicach 2.500-3.000 tys zł plus media oczywiscie. Niezle co:/

Tunia moja z kolei tak ciśnie kupsko że jak burak cZerwona sie robi, nie sposób przeoczyć:-D

na obiad mam zupę ze wczoraj więc nie podzielę sie przepisowo bo mało wyrafinowana była-zwykła jarzynówka, ale dobra:-D

Wiecie co ja już nie wiem jak u mnie z tym mlekiem w piersiach... już prawie w dzień nie karmię, jedyne co to w nocy a dziś do południa tak mnie zalało że szok, sprzątałąm, a mleko mi z piersi kapało (obu) przemoczyłam bluzkę:eek:nie wiem o co kaman bo myslałam że tego mleka już mało oczywiście Milena nie chciała sie dossać (w dzień nie ma mowy żeby ją wziąść do takiej pozycji cycowej) musiałam sciagnąć i uciągnełam...40ml nie kumam, tu tak mało, a cieknie:sorry: ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry